Najnovije

ŠIPTARI ĆE NA DAN IZBORA OKUPIRATI SEVER? Evo šta je najavila kosovska policija!

Kosovski specijalci planiraju da na dan vanrednih parlamentarnih izbora u nedelju, 6. oktobra, 'okupiraju' sever pokrajine, saznaje Informer.

Kosovska policija (Foto: kosovopolice. com)

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da će tog dana na severu Kosova patrolirati policajci iz Prištine, i to oni koji su već nekoliko puta upadali u srpska naselja i hapsili i prebijali tamošnje stanovništvo.

- Ovaj plan može biti opasan jer bi upravo ti policajci mogli da dovedu do incidenata. Inače, bezbednosna situacija označena je srednjim nivoom rizika. Na dan izbora policajci će raditi smenu od po dvanaest sati i sprovodiće poseban operativni plan rada - prenosi izvor.

Ove informacije potvrdio je i portparol 'kosovske policije' za region Sever Branislav Radović, koji kaže da će određen broj policajaca doći kao ispomoć tokom izbora.

- Najverovatnije će biti poslati policajci iz Prištine. Odatle se i rukovodi operativnim planom, a za to je zadužen generalni direktor 'kosovske policije'. Plan je da po dva policajca, kao pomoć, budu na svakom izbornom mestu. Ovo se odnosi pre svega na multietničke sredine - ističe Radović, koji podvlači da ne očekuje nikakve probleme, ali da će imati dovoljan broj policajaca na raspolaganju, ne precizirajući tačan broj specijalaca.

Samo Srbija može da razreši kosovski čvor! Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA