Najnovije

U prodaji karte za premijeru filma "Realna priča": Poznata glumačka imena u glavnim ulogama!

Počela je prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma "Realna priča", koja će se održati 12. novembra u 20.30 sati u Sava centru. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava centra, kao i na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Foto-Jutjub

Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ prati život glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Pored Gordana Kičića, koji se ovoga puta našao u trostrukoj ulozi, reditelja, producenta i glumca, u filmu, kao njegova direktna partnerka igra Nina Janković, a tu su i Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Film će se od 14. novembra naći na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Izvor:pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA