Najnovije

RADNICA IZ BORDELA OTKRILA INTIMNE TAJNE SVOJIH KLIJENATA: Ovo je prosečna veličina muških ponosa, a uvek traže...

Prostitutka (23) iz Južne Australije, koja u bordelu zarađuje gotovo 2500 dolara nedeljno, tvrdi kako žene i muškarci podjednako varaju jer traže dobar seks i žele iskusiti nešto novo.

Ilustracija (Foto: printskrin)

- Ja ovaj posao radim jer dobro zarađujem, a i uživam u pažnji muškaraca - rekla je dok je odgovarala na pitanja na Reditu, ali nije htela otkriti svoje ime.

Mnoge je zanimalo kolika je, iz njenog iskustva, prosečna veličina muškog ponosa.

- Jedna od mušterija imala je enorman penis veličine moje podlaktice. Nažalost, morala sam ga odbiti pa se rasplakao i otkrio mi da sve žene odbijaju seks s njim kada vide s čime raspolaže - kaže.

Smatra kako je penis do pet centimetara mikropenis, normalno mali je oko osam centimetara, a prosečan oko 15. Sve duže od toga svrstava u velike.

Seks radnica kaže kako petkom i subotom zna primiti i do devet klijenata u šest sati. Većina njih dolazi pre ili posle izlaska pa u proseku rezervišu termin na trideset minuta. Otkrila je i kako se zaposlila u bordelu.

- Sama sam krenula u taj posao. Pretraživala sam bordele na internetu i tako sam našla ovaj u kojem sam i danas. Bila sam mlada i buntovna i obožavam seks. Dolazim iz dobre porodice, a roditelji su puno uložili u moje vaspitanje - otkrila je.

- Neke mušterije su jako loše u seksu, ali im pristojno dajem predloge kako da poboljšaju tehniku. Većina njih pozitivno reaguje na povratne informacije - kaže i dodaje da smatra kako je to jako bitno jer je sve više lošeg seksa, a sve se može naučiti.

Iako uživa u poslu, nedostaje joj intimnost, zavođenje i napetost koju ne može dobiti na poslu.

Muškarce u krevetu odbijaju tihe i monotone žene, a šta najviše nervira nežniji pol pročitajte OVDE.

Izvor: 24 sata

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA