Najnovije

DF POZVAO NAROD NA BUNT: Smena lopovske DPS sekte sa vlasti je najveći nacionalni prioritet

Demokratski front pozvao je narod Crne Gore i sve opozicione stranke, NVO, sindikate, slobodne pojedince na pobunu jer je smena kako tvrde “lopovske sekte DPS sa vlasti najveći nacionalni prioritet”.

Predstavnici Demokratskog fronta (Foto: Jutjub)

“Jedina svrha postojanja DPS je bestijalna pljačka ove države i naroda i oni nikad neće stati. Jedino narod predvođen opozicijom u sveopštoj pobuni može ih zaustaviti u tom strasnom naumu, da sve opljačkaju”, navodi se u saopštenju DF i dodaje:

“Zahvaljujući profesoru Dušku Kneževiću, koji mesecima zasipa Crnu Goru najčvršćim dokazima o delovanju organizovane kriminalne grupe koja je kidnapovala državu i stavila je u funkciju pljačke naroda, narod je vidio da su optužbe koje iznosi DF tačne”,

Đukanović koristi sva sredstva da ostane na vlasti i da je spreman da tu vlast brani do poslednjeg građanina Crne Gore.

“Videli ste da je svaka tzv. “strateška investicija” samo još jedna od korupcionaških šema i da je svaki “strateški investitor” morao da plati reket u višemilionskim iznosima Đukanoviću.

Pre par dana smo saznali da je ministar u Vladi Azarbejdžana, uz pomoć državnih organa i službi uneo osam miliona evra u kešu i to dao Đukanoviću, Gvozdenoviću i DPS-u”, stoji u saopštenju DF.

“Azerbejdžanski ministar je doneo reket od osam miliona evra u kešu i dao ga Đukanoviću, Gvozdenoviću i DPS-u, a Katnić za ovu pljačku optužuje Nebojšu Medojevića i traži za njega pritvor. Milo, Brano i ekipa da kradu i pljačkaju i rasprodaju našu zemlju, a da Nebojša Medojević ide u zatvor.

Ucenjeni tužioci korupcijom Stanković i Katnić nijesu dovedeni da gone kriminal, jer je najveći kriminal u vrhu DPS-a. Oni su dovedeni da gone DF, konkurenciju u biznisu i kriminalu. Crna Gora neće postati pravna država sve dok je DPS na vlasti, jer su to dva pojma koja se međusobno isključuju”, dodaje se u saopštenju DF.

DF još jednom poziva kolege iz Demokratske Crne Gore da odmah napuste Odbor za reformu izbornog zakonodavstva i sednu za sto sa opozicijom kako bi dogovorili proteste.

“Lopovska sekta vlast doživljava kao pitanje života i smrti jer dobro znaju koliko su zločina počinili i da bi bez zaštite vlasti brzo morali da ostvare dijalog sa mnogim opasnim tipovima koje su prevarili, opljačkali i naneli im veliko zlo.

Oni nikada neće pristati na fer izbore pregovorima za zelenim stolom i usvajanjem zakona i uredbi. Lopovska sekta će pristati na fer izbore samo ako se suoči sa silom pobunjenog naroda, koji više ne može da trpi zulum, harač i nepravdu. Ujedinjeni i pobunjeni narod niko ne može pobediti. Sloboda ili ništa”, stoji u saopštenju DF.

Pročitajte OVDE šta je u Donbasu otkrio Dejan Berić.

Izvor: In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA