Najnovije

ALEKSIĆ OGORČEN NA VLAST: Vučić više brine kako će Albanac da proda robu Srbiji, nego gde će naši seljaci da plasiraju svoj paradajz

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da je sramna i skandalozna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će “mali Šengen” omogućiti proizvođačima paradajza iz Albanije da zarade i lakše izvezu svoju robu, jer je kao glavnu korist od tog sporazuma naveo korist albanskih poljoprivrednika, a ne srpskih.

Miroslav Aleksić (Foto: Jutjub)

“Vučić više brine kako će Albanac da proda svoju robu u Srbiji, nego gde će srpski seljaci da prodaju svoj paradajz. On ne zna da su upravo albanski proizvođači povrća, pa i paradajza, na tržištu Srbije u poslednjih nekoliko godina glavna konkurencija srpskim seljacima, i ovom izjavom je uvredio srpske poljoprivrednike“, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Aleksić je istakao da je Vučić tom izjavom potvrdio da je cilj režima dalje urušavanje srpske poljoprivrede i sela.

“Narodna stranka se zalaže za potpuni zaokret u poljoprivredi, maksimalnu zaštitu domaćih poljoprivrednika na tržištu Srbije, kao i za jačanje poljoprivrede, jer samo jaka poljoprivreda znači jaku ekonomiju”, naveo je Aleksić, koji je poljoprivrednik iz Trstenika i jedan od autora programa Narodne stranke za poljoprivredu.

Pročitajte OVDE koliko je članica UN priznalo tzv. Kosovo.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA