Najnovije

Film koji sa nestrpljenjem iščekujete: „DŽumandži: Sledeći nivo“ uskoro u bioskopima!

Ove zime u DŽumandži svetu sve što je moglo da pođe po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači su ušli u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji...Po svemu sudeći, igru neće uspeti da završe svi. Da li ste spremni da zaigrate najopasniju igru na svetu?

Foto-Promo

Prošlo je neko vreme otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci,Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta zaigrali davno zaboravljenu igru, DŽumandži. S obzirom da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli? 

Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako?
 
I u ovom DŽumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena poput Dvejna DŽonsona, DŽeka Bleka, Kevina Harta, Karen DŽilijan i Nika DŽonasa, dok od novih glumaca svakako treba spomenuti Denija Devita i Denija Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, takođe podižu na sledeći nivo.

„DŽumandži: Sledeći nivo“ je direktan nastavak filma „DŽumandži: Dobrodošli u igru“  koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA