Najnovije

SVI SU GA ŽELJNO IŠČEKIVALI: Pogledajte kako je bilo na premijeri novog crtanog hita "Frozen 2" (FOTO/VIDEO)

Sinoć je u prepunoj sali bioskopa Sinepleks Ušće Šoping Center održana svečana premijera filma "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2), magične animirane avanture koja nam stiže iz studija Dizni. Punih šest godina nestrpljivo smo čekali nastavak priče o neustrašivim sestrama Elsi i Ani i čekanje se isplatilo! Na veliko platno stiže nam vizuelno prelepa, raspevana, duhovita i emotivna avantura koja će ulepšati bioskopski užitak celoj porodici.

Sa premijere "Frozen 2" (Foto: Taramount)

Na premijernoj večeri bioskopom se širila predivna, vesela atmosfera kojoj su doprineli sjajni glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, javne ličnosti i najmlađi posetioci koji nisu krili osmehe i radost, a mnogi od njih su došli u kostimima popularnih princeza. Crvenim tepihom prošetali su Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Srđan Čolić, Danijela i Stefan Buzurović, Ana Štajdohar, Hristina Popović i mnogi drugi, a oduševljeni posetioci su se fotografisali sa njima i iskoristili priliku da se upoznaju. Dolazak glumice Jelene Gavrilović, koja je pozajmila glas Elsi, izazvao je pravo oduševljenje među najmlađima, posebno devojčicama , pa su joj s velikim uzbuđenjem i vriskom pritrčali, da je zagrle i poljube. Jelena se slikala sa svojim fanovima i niko nije krio svoje uzbuđenje.

             

Jelena Gavrilović, foto Taramount

Za vreme projekcije, publika je aplauzom pratila scene, najmlađi su se iskreno smejali Olafovim zavrzlamama, a sjajne glumce koji su se poklonili publici na kraju nagradili ovacijama.

Od danas, 21. novembra, "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" biće na redovnom repertoaru svih bioskopa: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd,  Roda, Takvud, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Pančevo), SineStar (Zrenjanin), Sinepleks Niš, Sinepleks Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurosinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sinemašina (Kruševac), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Bor, Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, Sportsko kulturni centar Obrenovac, Sinepleks Priština, Kino ABC (Priština), Sinepleks Prizren, DokuFest (Prizren), Centar za kulturu Gračanica, Sinepleks MNE Delta Siti (Podgorica), Kadmus Sinepleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

"ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" u našim bioskopima prikazivaće se u 2D i 3D verziji, sinhronizovano i titlovano.

Od četvrtka, 21. novembra u naše bioskope stiže potresna, istinita priča o Brajanu Vinderu, čoveku koji je na najintenzivniji način osetio mržnju i ljubav i koji je rešio da pročisti svoje srce, bez obzira na fizičku bol. PročitajteOVDE  sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA