Najnovije

VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Kokoškov će Orlovima priključiti NBA igrača!

Dok je Aleksandar Đorđević bio selektor Srbije jasno je svima stavio do znanja da ne želi naturalizovane igrače u taboru Orlova, ali se i tada kao potencijalni reprezentativac spominjao NBA košarkaš Frenk Kaminski koji ima srpske korene. Međutim, do njegovog dolaska na neko okupljanje nacionalnog tima nije došlo, ali imenovanjem Igora Kokoškova na mestu selektora ta priča je ponovo aktuelna.

Igor Kokoškov (Foto: Jutjub)

Novi selektor Orlova je izjavio da zna da je Kaminski potencijalni reprezentativac Srbije i da će svakako obratiti pažnju na njega.

- Znam da Kaminski ima delom i srpske korene, pretpostavljam sa majčine strane. Ne znam tačno detalje, baš ću to da podelim sa kolegama u svlačionici. Ako govorimo o tom širem spisku, svako ko ima takav potencijal ima pravo i da bude uzet u obzir. Kaminski je NBA igrač, razmatraćemo, videćemo, on je streč petica, ima dobru sezonu, Finiks Sans igraju dobro - poručio je Kokoškov za Koš magazin.

Kaminski je u NBA ligu stigao 2015. godine i prve četiri sezone je proveo u Šarlotu, a letos je prešao u redove Finiksa. U dresu Sansa ove sezone on prosečno beleži 10,9 poena i 5,6 skokova po utakmici.

Kokoškov seda na vruću klupu "orlova" Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA