Najnovije

TRIFUNOVIĆ PODRŽAO JELENU ANASONOVIĆ: "Istina je lekovita"

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović na Tviteru je pohvalio intervju Jelene Anasonović, jedne od pokretača građanskih protesta "1 od 5 miliona".

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

Trifunović je podsetio da je ranije kritikovao Anasonovićevu, ali zbog, kako je naveo, izgovorene istine, sada neophodna i pohvala.

"E pa devojčice... kako sam te svojevremeno kritikovao i interno i javno, sada dozvoli da te javno pohvalim. Za iskrenost i hrabrost", istakao je lider Pokreta slobodnih građana.

Podsetimo, ona je u intervjuu koji je objavljen u nedelju iznela o tome kako su stranke opozicije i ljudi koji su ih zastupali preuzeli građanske proteste "1 od 5 miliona", vršeći pritiske na nju i druge organizatore. Ispričala je da su učesnici protesta bili pod velikim pritiskom vlasti, ali je najveći deo razgovora posvetila razlozima zbog kojih je odlučila da se povuče iz protesta, a glavni je, kako je navela, pritisak stranaka opozicije da preuzmu proteste.

Ona je tako objasnila kako se Savez za Srbiju Dragana Đilasa nasilno nametnuo kao predvodnik protesta, finansirajući ih.

Trifunović je i nakon prvog tvita dodao:

"Mislim da nema apsolutno ničeg promišljenog i kalkulativnog u Anasonovićkinoj izjavi, tako da možete samo da jedete go*na."

Istakao je da nema lošeg trenutkak u kom bi trebalo da bude izgovorena istina, bez obzira na kritike.

"Nije, vreme, zar sad, loš tajming. Bla bla. Ne postoji loš tajming za istinu. Ovo što je Anasonovićka iznela je većinom istina, barem u onom segmentu u koji sam upućen. A upućen sam. Ne bojte se, istina je lekovita. A više volim istinu od svih vas. Pa i sebe, ako hoćete. Toliko."

"Mali Šengen" prečica do EU? Više o tome OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA