Najnovije

Iz pera DŽejms Ostin u izdanju Vulkana: Omiljeni likovi žive kroz nove naslove!

Vulkan izdavaštvo predstavlja roman "Čežnja i odanost" za sve one koji vole književnost protkanu istorijskim elementima.

Foto-Vulkan

Neodoljivi svet junaka iz remek-dela DŽejn Ostin “Gordost i predrasuda” oživljava iz sasvim nove perspektive kroz maestralno pero DŽo Bejker.

Zavirite u sve kutke doma porodice Benet i osetite kako zaista izgleda svakodnevica sa DŽejn, Elizabet, Kiti, Lidijom i Meri.

Dok se u longbornskim odajama na spratu pišu ljubavna pisma i donose odluke o izboru balske haljine, ispod stepenica vredno posluju ljudi koji će ta pisma isporučiti i po kiši otići u nabavku novih satenskih traka. Mlada i lepa služavka Sara tu je da se pobrine za Elizabetine podsuknje i DŽejnine haljine, ali ni ona nimalo ne zaostaje za svojim gospodaricama u zanesenosti izvesnim članovima nederfildskog domaćinstva. Stroga kućepaziteljka gospođa Hil budnim okom pazi da sve u Longbornu funkcioniše kako treba – ali ona možda zna i mnogo više od dnevnog rasporeda Benetovih.

Kada se ovom živopisnom domaćinstvu pridruži novi, tajanstveni sluga DŽejms, pokrenuće se pravi vrtlog neiskazanih žudnji i uspavanih ambicija, a čitav dom Benetovih uzburkaće ljubav, strast i decenijama skrivane tajne. 

Svež, originalan i nadasve zanimljiv pristup voljenom klasiku DŽejn Ostin obasjava njegov zaplet sasvim novim svetlom, ali donosi i uzbudljivu pripovest o novim junacima koji će čitaocima prirasti za srce bar podjednako koliko i Elizabet i Darsi.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA