Najnovije

OSNOVAN ODBOR U NIŠKOJ BANJI: Srpska Desnica pozvala Srbe na solidarnost (FOTO/VIDEO)

Srpska Desnica održala je osnivačku skupštinu Opštinskog odbora u Niškoj Banji. Formiranju odbora su prisustvovali predsednik organizacije Miša Vacić sa saradnicima. Za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice Niška Banja jednoglasno je izabran Nikola Stamenković, a za potpredsenika Dušan Nešić. Sekretar odbora je Milan Petković, dok su članovi odbora Siniša Stamenković i Dobrila Sedlar.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

Skupu se prvi obratio predsednik odbora Niška Banja Nikola Stamenković, koji je rekao da kao mlad čovek bira da ostane u svojoj zemlji. „Ponosan sam što sam Srbin i kroz ideologiju Srpske Desnice uspećemo da stvorimo uslove za srećan život u najlepšoj zemlji na svetu, u Srbiji“ – zaključio je Stamenković.

U Nišu je formiran prvi Opštinski odbor Srpske Desnice. Jednoglasno za predsednika odbora Niška Banja izabran je Nikola...

Posted by Srpska desnica on Sunday, November 3, 2019

Okupljenima  se obratila i Suzana Stamenković, poverenik Srpske Desnice za grad Niš, odbornik Srpske Desnice u Niškoj Banji i zamenik predsednika Skupštine opštine Niška Banja. Ona je izjavila da osnivanjem odbora stvaramo novi način života i spajamo mladost i iskustvo. „Kao žena, majka i Srpkinja zalagaću se za tradicionalne vrednosti koje su nas vekovima sačuvale od nestanka“!
Predsednik Kola žena Srpske Desnice Aleksandra Đoković poručila je prisutnima na skupu da žena ima najvažniju ulogu na održanju tri stuba srpske porodice, žena kao majka, žena kao supruga i kao poslovna žena. Ona je naglasila da je potrebna tradicionalna ženska podrška muškarcu.

Na samom kraju, obratio se predsednik Srpske Desnice Miša Vacić koji je izrazio zadovoljstvo zbog velikog odziva ljudi za skupštinu Srpske Desnice u Niškoj Banji. Vacić je rekao da je narod ovog kraja poznat po hrabrosti i koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i sopstvenim snagama se izbori za svoju egzistenciju. „Srpska Desnica poziva sve Srbe na solidarnost i smatramo da je vreme da se okrenemo jedni drugima kako bi stvorili uslove za pravilno vaspitanje dece, razvili privatno preduzetništvo i domaću proizvodnju“.

Vacić je apelovao da bi svi trebalo da budu ponosni zato što su deo Srpske Desnice. Razlika između nas i ostalih političkih partija jeste u tome što oni uglavnom pričaju, a mi konkretnim delovanjem privlačimo građane da nam sami pristupaju i aktivno se uključuju u naš politički rad. Vi koji ste ovde večeras sa nama sutra ćete biti opštinski i gradski odbornici, pa i republički poslanici na listi Srpske Desnice i tako sami kreirati budućnost za sebe i svoju decu.“

Miša Vacić je dodao da Srpska Desnica prati savremene političke trendove u Evropi gde jačaju desničarski pokreti, a spoj modernog i tradicionalnog vidi kao recept za uspeh srpskih desničara. „Verujte u sebe i volite našu Srbiju, podržite svojim radom Srpsku Desnicu i u našoj zemlji vladaće naši zakoni i naša pravila“ – završio je svoje izlaganje lider Srpske Desnice.

Vulin odbrusio Haradinaju! Više o tome OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA