Najnovije

"DELIJE" SLAVE PAVKOVDAN! Na "Marakani" se čuda dešavaju! Hoće li Pavkov izrešetati i "pevce" godinu dana posle velike pobede?

"Spakovao" je tada gorostasni napadač dva gola, opalio šamarčinu kasnije šampionu Evrope i zauvek postao heroj Zvezdinih navijača. Delije u šali 6. novembar sada nazivaju "Pavkovdan". Pa, ne čudi što danas, na dan Milana Pavkova čekaju novo čudo.

Pavkov (Foto: Jutjub)

Visoki napadač je je prvo bio najviši u skoku posle kornera, a potom je odapeo "bombu" sa oko 25 metara. Grmelo je sa severa, sa svih strana Marakane "Hej Pavkov, skoči, daj gol glavom". 

Ponovo je došao njegov dan. Protisak velikih takmica ne postiji kod "džina iz Begeča", nema tremu, ne pojedu ga velika očekivanja. Jednostavno, čovek zna kako da reši velike utakmice. 

I prošle godine su, kao i sada, Englezi bili favoriti.  Totenhem je neuporedivo kvalitetniji, sevsni su toga crveno-beli. Ali, milioni ne igraju na Marakani, na kojoj ne pobeđuju uvek kvalitetniji gosti.

Ono što dodatno uliva optimizam domaćim navijačima jesu i neki "ludi" rezultati veče pre. Čelsi je gubio od Ajaksa 1:4, pa osvojio bod (4:4), Slavija Prag je odolela Barseloni na "Nou Kampu" (0:0), Valensija gubila pa pobedila Lil 4:1.

Bez obzira na evidentnu razliku u kvalitetu, Zvezdini igrači i navijači imaju pravo da se nadaju i priželjkuju pobedu, eventualno remi.

Koja četvorica igrača Zvezde najverovatnije odlaze na zimu pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA