Najnovije

SRBI ŽELE SLOBODU I POŠTOVANJE! Stigla jasna poruka: Dosta je bilo medijskih obmana! Rešenje za ovo ima Srpska Desnica!

Kada pristalice prozapadnih opozicionih struktura izvode ulične proteste na kojima često možemo videti jasne elemente nasilničkog ponašanja, mediji pod patronatom globalnih levo – liberalnih provenijencija ih otvoreno podržavaju u njihovom delovanju.

Miša Vacić (Foto: nacionalist. rs)

Piše: Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice

Bilo da se radi o uništavanju saobraćajne infrastrukture, nanošenju fizičkih povreda osobama slabijim od mase, spaljivanju „nepodobnih“ knjiga ili čak o napadu na najviše državne zvaničnike ( nasrtaj na predsednika Srbije kod zgrade RTS ) – javne osude uvek nekako izostaju! Kao vođa desničarske organizacije često sam bio i jesam „razapinjan na krst“ zbog daleko benignijih postupaka, što jasno ukazuje na udruženi medijski zločinački poduhvat uperen protiv svega što je srpsko, tradicionalno i nacionalno – suverenističko! Kada Srpska Desnica iskaže miran protest zbog održavanja nekakvog šiptarskog festivala „Mirdita“ u centru Beograda ili kada dostojanstveno i legitimno zatražimo iseljenje NATO kancelarije iz našeg Ministarstva odbrane, zločinački medij obojen u žutu boju izdaje bučno se oglasi bojnim medijskim pokličem: „Klerofašističke grupacije, nacionalističke frakcije, fudbalski huligani i falange ksenofobičnih marginalaca“ ponovo divljaju u svojim rušilačkim pohodima i tako „udaljavaju Srbiju od demokratskih procesa i tranzicije u evropsku porodicu civilizovanih naroda“!

Dosta je više medijskih obmana i nasrtaja na sve što ima nacionalni i patriotski prefiks u našoj zemlji koju su krvlju stvorili naši preci, dosta je iznošenja neistina o rodoljubivim organizacijama na čijim skupovima niko nikada nije povređen! Kao lider Srpske Desnice boriću se svim raspoloživim snagama i metodama koje su dozvoljene zakonima Srbije da sačuvamo nacionalni identitet, zdravu porodicu i tradicionalno vaspitanje za đačku i studentsku populaciju. Neću prestati da se zalažem za moderno naoružanu srpsku vojsku i povratak redovnog odsluženja vojnog roka, za prekid evroatlantskih integracije i ulazak u evroazijske političke, ekonomske i vojne saveze. Srpsku Desnicu niko neće zaustaviti u političkom zaletu jer želimo da od konstruktivne opozicije postanemo odgovoran deo vlasti kako bi u realnost pretvorili sve tačke iz naše programske platforme. Želimo ekonomski bogatu Srbiju gde je seljak i radnik poštovana i uticajna kategorija, hoćemo slobodnog preduzetnika nesputanog raznim monopolima, tražimo veća socijalna izdavanja za višedetne porodice, trudnice, veterane odbrambenih ratova i samohrane majke. Srpska Desnica neće ustuknuti pred slugama briselskih birokrata i povezivaće se sa srodnim nacionalnim organizacijama u Evropi i svetu kako bi stvorili pravednu Evropu Nacija.

Nova politička arhitektura suverenističke Evrope slomiće nepravedni liberalni pljačkaški koncept koji promoviše svaku vrstu nastranosti, lažnu empatiju prema parazitskim afro – azijskim migrantima i povratiti osećaj nacionalnog dostojanstva u kolevci svetske civilizacije. Sluge soroševskih fondova u Srbiji poput licemera Đilasa i kukavice Obradovića mogu lomiti semafore, mlatiti motornim testerama i neuspešno pretiti državnicima, ali ni u najluđim političkim snovima neće uspeti da prevare srpski narod da im ukaže poverenje na izborima. Nasuprot njima, potpuno sam uveren u dobru političku budućnost Srpske Desnice jer sastav mladih ljudi i dokazanih patriota koji je čine, predstavlja nesalomivu branu za pokušaj rušenja slobodarskih tekovina koje su nam slavni preci sa Kosova Polja, Kolubare i Paštrika ostavili u zaveštanje.

Knjigu “Mrežni rat protiv Srba” možete kupiti u knjižarama Delfi, ili naručiti putem interneta na linku OVDE. Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu naručiti u elektronskom formatu na linku OVDE.

Izvor: nacionalist. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA