Najnovije

TRAMP KREĆE U RAT: Brutalno ubistvo američke porodice nateralo predsednika SAD da aktivira vojsku (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp na Tviteru je poslao veoma ozbiljne poruke posle masakra u Meksiku u kojem je ubijeno devet članova porodice američkih Mormona.

Tramp (Foto: flickr. com)

"Divna porodica iz Jute i prijatelji žrtve su međusobnog obračuna opasnih narko-bandi. Ako Meksiko traži našu pomoć da se oslobodimo ovih čudovišta, Sjedinjene Države su nam na raspolaganju, a mi smo spremni i voljni da interveniramo i da posao obavimo brzo i efikasno. Karteli sa drogom postali su veliki i snažni, ponekad je potrebno da vojska porazi vojsku “, napisao je on.

"Došlo je vreme da Meksiko, uz pomoć Sjedinjenih Država, objavi rat narko-kartelima i obriše ih sa lica zemlje. Ne možemo čekati poziv vašeg velikog novog predsednika ", dodao je Tramp. Podsetimo, najmanje devet članova američke porodice Lebaron, uključujući decu, ubijeno je prekjuče u napadu na severu Meksika.

Nepoznati napadači ubili su Lebarone, koji su bili povezani sa zajednicom Mormona, naseljenom u Meksiku pre više decenija. Spaljenje žrtve su bile stareod osam meseci do 43 godine.

Zašto Rusija nije priznala republike Donbasa pročitajte OVDE.

Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA