Najnovije

JEVTIĆ BEZ PARDONA: DŽihadisti imaju podršku muslimanske SDA, ali Evropa to ne vidi!

Intervju francuskog predsednika Emanuela Makrona koji je dao londonskom "Ekonomistu" dotakao se i problema Bosne i Hercegovine, koji opisao kao tempiranu bobmu, kao paklenu mašinu koja otkucava, kao državu koja je velika pretnja za ceo Baalkan zbog džihadista, izazvao je veliko interesovanje javnosti, a posebno stručnjaka za bezbednost i prilika na istoku.

Miroljub JEvtić (Foto: Jutjub)

Profesor Fakulteta političkih nauka i jedan od najvećih poznavalaca islama kod nas Miroljub Jevtić takođe kaže da je Bosna veoma ozbiljna pretnja za mir.

- Evropa i kada skrene pažnju na džihadiste ne vidi da sve to ne bi postojalo da nema podrške vladajuće partije u BiH, muslimanske Stranke demokratske akcije - objašnjava Jevtić.

Podsećamo, član Predsedništva RS Milorad Dodik poručio da je Makron priznao da je ovako nakaradno ustrojena BiH opasnost za EU zbog islamskog terorizma i ratnika džihada koji su regrutovani u BiH za ratišta u Siriji, Iraku, a sada se vraćaju u zemlju.

- Zahvalan sam mu što je svetskoj, ali i svojoj javnosti saopštio istinu na koju ja duže vremena ukazujem, kada je u pitanju BiH, a zbog čega sam trpeo kritike nekih iz međunarodne zajednice, kojima nije odgovarala istina o stanju u BiH. To što je saopštio Makron je odgovoran pristup rešavanju tih problema s kojima se suočava BiH - rekao je Dodik.

Ovako je ubijao Srbe i kaže da mu je to najsrećnije doba u životu! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA