Najnovije

MIHAJLOVIĆ OSULA PALJBU PO PREDSEDNIKU SDS: "Tadić besprizorno laže!"

Tadić je taj koji besprizorno laže, poručila je potoredsednica vlade i ministarska građevinarstva Zorana Mihajlović, odgovarajući na istu takvu optuzbu koju je na račun predsednika Srbije ranije izneo Boris Tadić, predsednik SDS.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

- Mogu da razumem da bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću, kao političkom protivniku vladajuće koalicije, nije lako da gleda kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije završavaju najveće infrastrukturne projekte, kakav svakako jeste Koridor 10. Ipak, ne mogu da shvatim da postoje ljudi koji napredak svoje zemlje doživljavaju kao neuspeh samo zbog ličnih interesa - navela je Mihajlovićeva nakon sto je Tadić na svom Tviter nalogu napisao da nije tacno da je istočni krak Koridora 10, koji se sutra otvara, rezultat Vuciceve vlasti.

Mihajlovićeva smatra da je nedopustivo da bilo ko, pa i bivši predsednik, krivotvori činjenice vezane za završetak istočnog kraka Koridora 10, auto-puta koji spaja Srbiju i Bugarsku, kao i kompletnog međunarodnog Koridora 10 kroz našu zemlju.

- Nedopustivo je da zbog ličnog nerada i nerada svojih saradnika i ministara sada krivi i optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve nas u Vladi Srbije - poručuje Mihajlovićeva.

Palmer promenio stav prema Prištini! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA