Najnovije

VELJA ILIĆ GRMI: Kakav bojkot?! Svi na izbore pod jednom zastavom da srušimo zlo!

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je da aktuelna vlast sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem izbegava svaku vrstu odgovornosti, a posebno odgovornost za sve afere i skandale koje su sami napravili.

Velimir Ilić (Foto: Jutjub)

“Oni pričaju samo o stranačkim istragama i stranačkom sudu. U državi Srbiji ne postoji ni jedna institucija osim stranke pa oni izmišljaju i novi sistem istrage. Zamislite, potpredsednik stranke podnosi krivičnu prijavu protiv predsednika stranke i njegovog rođenog brata. Ovo je najsmešnija stvar koja se dogodila u istoriji!“, rekao je Ilić.

On je dodao da “čitava ekipa sa vlasti mora da ode”.

“U svakoj normalnoj državi bi posle samo jednog od njihovih skandaloznih poteza pala čitava vlada. NJihov jedini posao je da zataškavaju afere. Jedini na svetu mi imamo vladu koja je legalno proizvodila drogu. Ta afera se ne može i ne sme zataškati! Ministar zdravlja se slikao sa Zemunskim klanom i učestvovao u njihovim „poslovima“, autoputevi se grade slobodnom pogodbom, u preduzeću PTT Srbija na platnom spisku javne ličnosti, sramne privatizacije PKB, državne avio kompanije, aerodroma... Samo od jedne ovakve afere svuda u svetu bi momentalno pala vlast“, ocenio je Ilić.

On je dodao da je tužilaštvu podneta prijava protiv ministarke Zorane Mihajlović sa dokazima da je za autoput Preljina – Požega prekoračena cena za 180 miliona evra.

Ilić se zapitao i “da li su javne ličnosti sa spiska fiktivno zaposlenih u PTT radile na poziciji pisara ili poštara“.

“Neshvatljivo je da opozicija ne shvata da se mora ujediniti. Moramo se svi udružiti! Samo složna opozicija ima šansu. Danas sa ovakvim aferama vlast ne može daleko stići! Kakav bojkot?! Svi na izbore pod jednom zastavom da srušimo zlo!“, naveo je on.

Ilić je skrenuo pažnju da Nova Srbija koja nastupa u sklopu Narodnog bloka počinje predizbornu kampanju u Čačku.

“Mi u Čačku nismo mogli da dobijemo ni jednu salu, ni jedna televizija nije imala termin za najavu. Tako da u kampanju krećemo sa ulice kao pre 30 godina. Izgleda da će ovo biti kampanja od usta do usta”, istakao je Ilić.

Pročitajte OVDE kako je Hašim Tači ponovo provocirao Srbe.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA