Najnovije

ODRŽANA PREMIJERA DOMAĆEG FILMA "AJVAR": Glumci prošetali crvenim tepihom uz ovacije (FOTO)

Film "AJVAR" rediteljke Ane Marije Rosi sinoć je premijerno prikazan beogradskoj publici u bioskopima Kombank Dvorana i Sinepleks Ušće Šoping Centar.

Ekipa filma "Ajvar" na svečanoj premijeri (Foto: Taramount)

Glamuroznoj atmosferi koja je vladala Kombank Dvoranom doprinelo je pozitivno uzbuđenje glumaca i autora filma, kao i veliki broj javnih ličnosti koji nisu krili oduševljenje što svojim prisustvom podržavaju ovaj projekat. Publika je aplauzom i povicima podrške pozdravljala umetnike koji su defilovali crvenim tepihom, a oni su im uzvraćali pozitivnim stavom i osmesima.

Gordan Kičić sa suprugom, foto: taramount

Posle crvenog tepiha u Kombank Dvorani, zahvaljujući prijateljima iz kompanije KarGo, koji su glumce i autore filma "AJVAR" vozili svojim najnovijim, luksuznim automobilima marke Jaguar F Pace i I Pace (električno vozilo) oni su se poklonili i publici u bioskopu Sinepleks Ušće Šoping Centar, koja ih je pozdravila velikim aplauzom!

Vesna Čipčić, Sergej Trifunović, Nataša Ninković foto: taramount

Specijalan gost večeri bio je čuveni švedski glumac Johanes Kunke (serija Most) koji se pojavljuje u filmu "AJVAR" i koji nije krio uzbuđenje što je deo sjajne ekipe i što prisustvuje premijernoj večeri.

Film "AJVAR", produkcijske filmske kuće „Biberče“, u režiji Ane Marije Rosi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribuciji Taramount filma, na redovni bioskopski repertoar stiže danas, 12. decembra.

Bioskopi u kojima možete pogledati film koji je oduševio publiku i kritiku i osvojio brojne prestižne nagrade su: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Roda, Takvud, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Dvorana kulturnog centra, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Zrenjanin), SineStar (Pančevo), Sinepleks Niš, Vilin Grad (Niš), Sinepleks Kragujevac Plaza, Eurosinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sinemašina (Kruševac), Dom Kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Centar za kulturu Gračanica i putem mobilne opreme.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.

Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće Biberče iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice. Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.

Pročitajte OVDE  sve o nastavku popularne ruske bajke “Led”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA