Najnovije

ŽIVKOVIĆ TVRDI: "Moravski digitalni koridor" će biti najskuplji auto-put u ravnici u istoriji čovečanstva!

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da će "Moravski digitalni koridor", čija izgradnja je počela, biti najskuplji auto-put u ravnici u istoriji čovečanstva, jer je to "nešto što ne postoji nigde u svetu niti će postojati".

Zoran Živković (Foto: Jutjub)

“Panoi za obaveštavanje na auto-putevima već postoje i to na onim putevima koje je još Tito gradio. Digitalno ne postoji. Taj "Moravski koridor" košta 745 miliona evra, znači da će za par godina gradnje doći i do milijarde”, rekao je Živković na konferenciji za novinare.

On je ukazao da je ugovor o izgradnji potpisan sa firmama iz SAD i Turske, sa kojima je imao prilike da razgovara još 2003. godine, kao premijer Srbije, i da je tada bila činjenica, a i danas je, da te dve firme, koje su u sestrinskom odnosu, ne učestvuju ni u kakvim tenderima.

“Kako se onda dogodilo da samo u Srbiji učestvuju na tenderu? Kako niko drugi osim njih nije učestvovao, a cena po kilometru je ispala tri puta veća nego 2003 godine. To je mnogo sumnjivo", upozorio je Živković.

Pročitajte OVDE šta je SzS pitao Gorana Vesića.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA