Najnovije

PROSLAVA 25 GODINA KARIJERE: Željko Samardžić na dva koncerta u Centru "Sava", mestu odakle je sve počelo! (VIDEO)

Željko Samardžić je zbog velikog interesovanja posle 23. decembra zakazao još jedan koncert za 24. na istom mestu- Centru "Sava". Kako sam tvrdi, želeo je da obeleži lep jubilej 25 godina karijere, iako se, kako godine odmiču, sve manje bavi muzikom.

Željko Samardžić (Foto: Jutjub)

- Napokon je došlo vreme da uđem u mirne vode. Polako uživam dok mi drugi pevaju i ubiram svoje muzičke plodove. Bavim se muzikom koliko mi dozvoljavaju zdravlje i godine, i sve dok ima publike koja voli moje pesme, ja ću pevati - kaže Samardžić i dodaje:

- Koncert u Beogradu je proslava jednog lepog jubileja. Ja se muzikom bavim mnogo duže, ali moja ozbiljna karijera je počela u Beogradu pre 25 godina, sve turneje su mi kretale odavde i zato slavim upravo u Sava centru.

Samardžić je pre par godina predstavio novi imidž. Seda brada i brkovi potpuno su zbunili i njegove najvernije fanove, pa ga mnogi nisu ni prepoznali. Iako su danas svi naviknuti na ovu pevačevu promenu, on tvrdi da i dalje dobija poneku kritiku.

- Za proteklih 25 godina najviše sam se vizuelno promenio, tako da sam dobio neku godinu više, što nije loše. Mnogi mi kažu - kako izgledaš, kao neki stari deda, ali ja moram da kažem da i jesam deda već 15 godina, imam unuke koje mnogo volim. Najlakše je obrijati se, tako da možda bude neko iznenađenje na koncertu - poručio je kroz osmeh Željko.

Željko Samardžić već dve godine nosi bradu i brkove, čime je drastično promenio imidž mačo muškarca.

Međutim, iako je bilo onih kojima se dopala ova njegova promena, za publiku je to ipak bio veliki šok. Pevač je zato odlučio da i po tom pitanju udovolji publici, naročito ženskom delu, čiji je miljenik.

- Ima mnogo onih koji se javljaju putem Instagrama i koji mi kažu: „Jao, Željko, ja i dalje volim kako vi pevate, ali zašto ste pustili tu bradu i brkove, to vas je postarilo“. Ponekad se nasmejem kad tako nešto čujem, ali i pokušavam da ih razumem.

Ja sam čovek koji želi da udovolji svakome koliko je to moguće i koliko se to slaže s mojim moralnim kodeksima. Možda se ovaj put potrudim da udovoljim i svima onima koji žele da me vide bez brade i brkova. Nešto mi se to mota po glavi za ovu priliku - rekao je kroz smeh Željko, a svoj stari imidž vratiće na dan koncerta koji će održati u Sava centru.

- Nisam baš još odlučio sigurno, ali sam spreman i to da uradim - poručio je Samardžić, dok su prisutni konstatovali da će se mnoge dame obradovati tome.

- Ima onih koji ne vole ovaj moj imidž, ali ima onih kojima se to i dopada. Biće prilike i za jedne i za druge - kaže pevač i dodaje da misli da dame pre svega vole njegove ljubavne pesme.

Pročitajte OVDE  sve o novom spotu rok legendi.

Izvor: Alo/Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA