Najnovije

"PI*KA VAM MATERINA AKO SU VAM MANČESTER I REAL VAŽNIJI OD SRBIJE!" Ćiro Blažević bez dlake na jeziku!

Legendarni trener Miroslav Blažević navija da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo!

Ćiro Blažević (Foto: Jutjub)

Ukoliko bi se to desilo, "Orlovi" bi bili u grupi sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom, ali naši fudbaleri prvo mojaru da prođu baraž!

"Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž. Verujem da možete, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas?" - rekao je Blažević.

Ćiro smatra da igrački kadar Srbije ništa nije slabiji od hrvatskog:

"Nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u celoj priči je trener. NJega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve".

Opleo je po fudbalerima i njihovom stavu:

" Pi*ka vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gde, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigde, je l' ti jasno, svi igraju za svoju državu".

Ukoliko bi se Srbija plasirala, igrali bi tek u poslednjem kolu grupne faze EP protiv Hrvatske, ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču...

"Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vreme ni mesto za naše balkanske prevare - odbrusio je Ćiro Blažević!

Potom je prokomentarisao debakl Zvezde!

"Što ste se usrali, pi*ka vam materina? Izašli na teren i skinuli gaće. Umesto da ste izašli s razmišljanjem "jeba*emo ih", vi se naguzili i onda mi se tu čudite kao „napunili nas"" - u svom stilu će Ćiro.

Pročitajte OVDE  kakav je to šok na Marakani.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA