Najnovije

"Koliko si ti glupa": Sve je ovako počelo, a onda je naveo užasavajući razlog za prevaru

Na internetu osvanula je ispovest devojke iz Beograda koja se predstavila kao Kaća. Momak je 4 godine manipulisao njenim osećanjima.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Bili smo zajedno 6 godina. Ja sam imala 23 godine, a on je bio 6 godina stariji od mene. Sve je počelo malim stvarima- nazivao me je u šali glupom i nesvesnom. Kada bih mu postavila neko pitanje on bi me pogledao uznemireno i rekao: "Bože Kaća, koliko si ti glupa, kako uopšte funkcionišeš u životu". Ovo sam shvatala kao šalu i zaista sam mislila da on ne misli to ozbiljno. Ubrzo, ovo je preraslo u problem jer je počeo da se poigrava sa mojom svesti, napisala je i nastavila:

- Sa mnom bi napravio jedan plan, a s drugovima bi u isto vreme isplanirao nešto drugo. Tada im je govorio da ne može da dođe jer mu ja ne dam. Večito me je ubeđivao da ja nešto nisam shvatila kako treba.

Ubrzo je otkrila da je dečko sve vreme vara s njegovom najboljom drugaricom kada je pronašla prepisku na mobilnom telefonu.

- NJegova najbolja drugarica bila je mlađa od mene, plavuša kao i ja, koja je imala u sebi energiju koju je on u meni odavno ubio.

Uprkos tome što je uslikala prepisku između njenog dečka i drugarice, on je uporno negirao prevaru i ubeđivao je da ne zna o čemu priča.

Onda je počeo nju da okrivljuje za nezadovoljstvo.

- Seks s tobom je kao da moram da idem na posao - izgovorio joj je.

Tada se prisetila situacije u seksu kada joj se slučajno desila neprijatnost.

- Tokom jednog našeg seksa desila mi se neprijatnost s gasovima. Odgurnuo me je, rekao mi da sam odvratna i otišao. Sećam se da sam celu noć plakala zbog nečega što se bilo kome može desiti - napisala je i nakon 4 godine toksične veze odlučila je da ostavi muškarca koji ju je psihički maltertirao.

Tokom veze s njim ugojila se na nervnoj bazi. Otkako ga je ostavila oslabila je 20 kg i oseća se kao nova osoba.

Knjigu “Prodata” o prisilnoj prostituciji i trgovini ženama možete naručiti OVDE. Intervju sa Boškom Ćirkovićem Škabom u kome žestoko kritikuje sistem možete pogledati OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA