Najnovije

Tramp proveo Badnje veče u crkvi sa porodicom, a evo šta je kupio Melaniji!

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija za Badnje veče najpre su prisustvovali misi u baptističkoj crkvi, a zatim su praznik proslavili večerom u dvorani njegovog privatnog kluba na Floridi.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Manje od nedelju dana pošto je opozvan u Predstavničkom domu, Tramp nije odgovorio na pitanje novinara da li se u crkvi molio za predsedavajuću Doma Nensi Pelozi, ali je rekao: "Imaćemo sjajnu godinu".

Na Badnji dan Tramp je video-pozivom razgovarao sa grupom vojnika stacioniranim u Avganistanu, Kuvajtu, Adenskom zalivu i pripadnicima Er Forsa u Misuriju i obalske straže na Aljasci. Pohvalio je oružane snage za napore u borbi protiv poslednjeg kalifata Islamske države i ubistvo njenog lidera Abu Bakr al-Bagdadija. Takođe je istakao ekonomske uspehe kod kuće i najavio rast plata vojnika u novoj godini. Trampa su novinari upitali šta je kupio gospođi Tramp za Božić.

- To je teško pitanje. Za sada lepu čestitku, imam dosta posla. Puno ljubavi i ljubavi prema porodici. Volimo se i imamo divan odnos kakav se nadam da i vi imati sa vašim suprugama. Odgovoriću ovako: još radim na božićnom poklonu. Ostalo je još malo vremena - rekao je Tramp.

Pročitajte OVDE   zašto je Moskva na nogama.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA