Najnovije

PRAZNIČNI SINEPLEKS REPERTOAR: Holivudske dive u novom hitu, urnebesni crtać i drama s Bikovićem (VIDEO)

Oni koji nisu otišli iz Beograda za praznike imaće prilike da uživaju u odličnom repertoaru Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks Delta Siti i Sinepleks Big Beograd bioskopa.

Plakat filma "One su bombe" (Foto: Sinepleks)

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova, dva događaja, jedna specijalna projekcija, pretpremijera i premijera:

,,One su bombe”

- Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Foks NJuz. Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Foks. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

,,Prerušeni špijuni” SINH 2D/3D

– Super špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije.Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandemne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

U sinhronizaciji ove animirane komedije smeštene u svet moćne internacionalne špijunaže, učestvovali su Petar Strugar, koji je ujedno i reditelj iste, Marko Marković, Dragana Mićalović, Vasa Prvulović, pevačica Sara Jo i drugi.

Glumci koji su pozajmili glasove likovima u filmu “Prerušeni špijuni” pokloniće se publici u subotu 28. decembra na specijalnoj projekciji od 14 časova.

,,Sluga”

- Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.  Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. LJudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Pretpremijerno

,,Cats”

- Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper, pretvara čuveni mjuzikl u nezaboravni bioskopski doživljaj. U filmu uloge tumače DŽejms Korden, DŽudi Denč, DŽejson Derulo, Idris Elba, DŽenifer Hadson, Jan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu. U filmu ćemo imati priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do repa.

Avantura, zabava i pokloni za mališane očekuju vas ove nedelje na Porodičnom danu u Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd od 12 do 17 časova.

Pročitajte OVDE   sve o najboljem mjuziklu svih vremena.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA