Najnovije

"Dragi birači, zaokružite...": Nova blamaža Kolinde pred izbore! Neviđen gaf!

Aktuelna predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović gostovala je jutros na televiziji na kojoj je trebalo da se suoči sa protivkandidatom na predsedničkim izborima Zoranom Milanovićem.

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Jutjub)

S obzirom na to da se Milanović nije ni pojavio, Grabar Kitarović bila je jedina gošća specijalne emisije, a u svojoj završnoj poruci napravila je novi kiks i pozvala birače da zaokruže broj 1 na glasačkom listiću u nedelju 5. januara.

Broj 1 je inače Zoran Milanović.

- Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. januara i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrednosti, koja ne oseća kompleks manje vrednosti u svetu, nego je ravnopravan sagovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1 - poručila je predsednica biračima.

Potpredsednica Državnog izbornog poverenstva Vesna Fabijančić Križanić rekla je povodom toga da je u drugom krugu prvi na listi onaj ko je dobio više glasova, a to je Zoran Milanović.

- U drugom krugu kandidati nisu po abecednom redu. Grabar Kitarović je zato pod brojem 2 i listići su već odštampani - rekla je Fabijančić Križanić.

Po abecedi bi inače Kolinda Grabar Kitarović bila prva, ali očigledno nije znala za razliku u numerisanju u drugom krugu.

Zaseda glavni odbor SNS-a! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA