Najnovije

"NJEMU ĆEMO JE*ATI MAJKU! I TRAMP GA JE PREPOZNAO KAO GOVEDO PA GA ŠUTNUO NA ONOM SKUPU!": Šešelj najavio četnički pohod na Crnu Goru!

Marković je, nakon svih incidenata na sednici Skupštine za vreme rasprave o spornom zakonu, rekao da Crnoj Gori ne treba šešeljizacija parlamenta.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Lider SRS Vojislav Šešelj burno je reagovao na izjavu crnogorskog premijera Duška Markovića.

- Uskoro sledi šešeljizacija cele Crne Gore, pa ćemo je*ati majku premijeru Markoviću! I Donald Tramp prepoznao ga je kao govedo, pa ga je šutnuo kada se pojavio na nekom skupu! Ceo svet je to video - rekao je Šešelj za „Alo!“ i dodao:

- Već sam smislio i stihove za početak nove crnogorske himne koja će biti u upotrebi posle šešeljizacije koju izvršim, a oni glase „Cetinje će jedne noći u četničke ruke doći - naveo je vođa radikala.

Šešelj je potom naglasio da bi povodom situacije u Crnoj Gori i udara na SPC Srbija hitno trebalo da se zvanično obrati Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija i da se donese odgovarajuća rezolucija.

- Ovo nije mala stvar, udara se i na nacionalne i verske slobode i prava. SPC je na području Crne Gore starija od Crne Gore, to je crkva koju je tamo utemeljio Sveti Sava, a Manastir Ostrog postoji mnogo duže od vremena koje je to područje provelo u državi Crnoj Gori - rekao je Šešelj.

Boškove Dveri su skup idiota! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA