Najnovije

TAČI BRANI REŽIM KOLEGE MILA: Usvajanje Zakona je dobra vest za sve zajednice u Crnoj Gori

Predsednik Kosova Hašim Tači pozdravio je usvajanje Zakona o nacionalnim simbolima od strane Skupštine Crne Gore i istakao da je za svako demokratsko društvo veoma važno da nijedan pojedinac ili grupa ne ostanu marginalizovani, zaboravljeni ili isključeni.

Hašim Tači (Foto: Jutjub)

On je na svom Fejsbuk profile napisao da je “usvajanje zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola od strane Skupštine Crne Gore dobra vest za sve zajednice koje tamo žive”.

Prema njegovim rečima “ta odluka dodatno jača multietničku pripadnost i osećaj pripadnosti svakog građanina u Crnoj Gori”.

“U svakom demokratskom društvu je vrlo važno da nijedan pojedinac ili grupa ne ostanu marginalizovani, zaboravljeni ili isključeni. Kao predsednik Republike Kosovo, čestitam Crnoj Gori i svim sunarodnicima u ovoj susednoj državi, koji su vekovima čuvali naš nacionalni identitet", napisao je Tači na Fejsbuku.

Miratimi i Ligjit për Zgjedhjen, Përdorimin dhe Shfaqjen Publike të Simboleve Kombëtare nga Kuvendi i Malit të Zi është...

Posted by Hashim Thaçi on Saturday, December 28, 2019

Ovako će naredne godine izgledati Srbija! Više o tome OVDE.

Izvor: Kosovo Onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA