Najnovije

PROBAJTE OVU POZU I VIŠE NEĆETE POŽELETI NI JEDNU DRUGU! Parovi širom sveta pričaju samo o pozi 77

Seksualnost je često ključni deo odnosa, a ponekad se itekako zanemaruje. Kad se taj plamen ugasi, neretko se i ostale stvari počnu raspadati.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Dodajte dašak svežine u vaš odnos. To mogu biti mirisne sveće i aromatično ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludela parove širom sveta.

Poza 77 ne zahteva nikakve posebne akrobacije ni veštine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu.

Jednostavno i fantastično

Radi se o položaju vrlo sličnom položaju "kašike", a naziv je dobio prema tome kako se tela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju. Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obe noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod uglom od 45 stepeni, ali bi im noge trebalo da ostanu zapetljane. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-tačke, pa bi žene u njemu trebalo da uživaju.Možda zvuči malo komplikovano, ali kad jednom probate videćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.

Takođe, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulisati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantovani.

Zašto je jutarnji seks dobar pročitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA