Najnovije

STEFANOVIĆ: Ukoliko se Vučić povuče, idem i ja

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ne vidi svoju političku budućnost mimo sadašnjeg predsednika države i SNS Aleksandra Vučića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović (Foto: Jutjub)

Stefanović je dodao i da ukoliko se Vučić povuče iz politike, da će i on učiniti isto.

– Ukoliko se on povuče, više neću biti ni na javnoj, ni na stranačkoj funkciji – naveo je Stefanović u novogodišnjem intervjuu.

Na taj način je i demantovao da u SNS postoje dve struje, kao i da je on predvodnik jedne, kako tvrde pojedini predstavnici opozicije.

– Pripadnik sam jedne struje i to je struja Aleksandra Vučića. Uvek je bila. Od devedesetih, pa naovamo. Uvek sam je birao i kada je trebalo da se potvrdi, u teškim trenucima, potvrdio sam je. Svoju političku budućnost ne vidim mimo Vučića – rekao je Stefanović.

Na konstataciju novinara da je pripadnik jedne struje – Aleksandra Vučića, upitan je da li to znači da postoji i druga, Stefanović odgovara da je to rekao metaforično i da drugu struju u stranci ne vidi.

– Svakako da ima različitih ljudi i nisu svi jednako dobri ili vredni, ali mi smo velika stranka. Ali upravo je prednost SNS što je pod rukovodstvom Vučića uspela da okupi najveći broj različitih ljudi, koji rade sa istim ciljem da Srbiji bude bolje, Oni koji nisu sposobni da tako rade, svakako će vremenom otpasti – naveo je Stefanović.

Upitan da li će njegovu vrednost u SNS-u sniziti afere kojima je bio izložen proteklih nedelja, Stefanović kaže da se na to ne obazire, jer su u pitanju, kako navodi, izmišljotine.

– To je stvar procene predsednika i potpuno razumem da nekada nešto što nije tačno može da vam napravi štetu. Razumeo bih ako to bude predmet nekih razgovora između mene i njega. Ušao sam u politiku zbog Vučića i sve važnije funkcije sam dobio na njegov predlog. I dok on smatra da ima smisla da radimo ovo, ja ću da radim i da se zajedno sa njim borim – zaključio je Stefanović.

Pročitajte OVDE najintimniji intervju Ane Brnabić.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA