Najnovije

KO JE RUSKI ŠPIJUN, KOMRAD KORBIN ILI DRUG BORIS?! Za haos u Velikoj Britaniji odgovoran Kremlj?!

U jednom trenutku tajni agent koji radi za Ruse je Boris DŽonson, a već sledećeg momenta to je DŽeremi Korbin, piše Raša tudej uoči izbora u Velikoj Britaniji, koji su zakazani za 12. decembar.

Boris DŽonson (Foto: Jutjub)

Ocrneti svog političkog protivnika kao agenta Kremlja je savršena strategija kako da se podgreje bes javnosti, ali i da se proizvede prilična medijska pažnja, bez obzira da li za takve tvrdnje ima bilo kakvog dokaza. To i nije bitno, važna je namera, piše Raša tudej. I tako cvetaju teorije zavere.

Ova taktika je, kako podseća ovaj sajt, odavno isprobana i testirana decenijama unazad preko bare- u Americi. Ali, čini se da je poslednjih godina to glavna strategija kada je u pitanju izborna kampanja u Velikoj Britaniji. Sada, kada u ovoj zemlji vlada potpuni haos zbog Bregzita, ovo je idealni scenario.

Ove nedelje Korbin, odnosno komrad ili drug Korbin, kako su ga neki mediji prozvali, je u "vrućoj stolici". Napali su ga da radi za Ruse zato što je prozvao još uvek aktuelnog britanskog premijera i glavnog protiv-kandidata Borisa DŽonsona da razbucava zdravstvo kako bi ga za jeftine pare dao Trampovoj administraciji. Tu informaciju, navodno, dobio je baš od Rusa. Usudio se i da kritikuje NATO i eto "dokaza" da radi lično za Putina.

Dakle, Korbin je ruski špijun. Ali, pre samo dve nedelje Boris DŽonson je bio Putinova igračka, podseća Raša tudej. Premijera su optuživali da ima duboke i neraskidive veze sa Rusijom, zato što je odbio da javno obelodani izveštaj o navodnoj umešanosti Kremlja u referendum o Bregzitu i izborima 2017. godine.

Nisu samo vođe partija na optuženičkoj klupi da su ruski špijuni, već i njihovi savetnici. DŽonsonov savetnik Dominik Kamings odavno važi za agenta Kremlja, s obzirom da je početkom devedesetih proveo tri godine u Rusiji, gde je, navodno, razvio dobre kontakte sa službama, kako je to otkrio jedan uzbunjivač. 

Ove nedelje Korbin je definitivno ruski špijun, ali nemoj da se opuštaš Borise. Doći će i tvoj dan, zaključuje Raša tudej.

Pročitajte OVDE  šta je to priznao Vašington a tiče se Severnog toka.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA