Najnovije

VUČIĆ GRMI: Zločin u Račku je fabrikovan, a sve je falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker!

Predsednik Aleksandar Vučić nazvao je danas zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao je da je izmišljen, te poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude.

Aleksandar Vučić (Foto: Predsednik.rs)

"To je zastrašujuće", rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

"vi članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada - fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker", rekao je Vučić.

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne sviđa, te primetio da je im je to glavna vest.

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

"Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistva Olivera Ivanovića... Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari", istakao je Vučić.

Pročitajte OVDE šta je Miroslav Aleksić rekao o aferi koja trese Srbiju.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA