Najnovije

SAVO MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU! Progovorio o svom statusu u Partizanu!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred sutrašnji duel sa ekipom Rada (14 i 30) na Banjici u okviru 20. kola Superlige Srbije, strateg crno-belih govorio je o meču sa Građevinarima, ali i svom statusu u Humskoj.

Savo Milošević (Foto: Jutjub)

- Najveći razlog je umor zbog kog dolazi do pada koncentracije. To je sve uzorčno povezano. Kad dođe do umora pada nam agresija od koje dosta zavisi naša igra. Zbog toga što smo imali trku i agresiju bili smo dominantni u velikom broju mečeva. Kad ti segmenti padnu, obara se koncentracija i sve ide dole. Zasad nismo uspeli u ključnim utakmicama da pronađemo način da to izbegnemo. Krivica i odgovornost su uvek moji. Ponovo neće biti kritike prema igračima, ali... Pravimo veliki broj individualnih grešaka. Svi grešimo. I o tome moramo da razmišljamo. Stvar je koncentracije, međutim, na ovom nivou takmičenja, bilo u prvenstvu, bilo u Evropi, svaka greška se plaća. Napravili smo mnogo individualnih grešaka koje ne smeju da se dešavaju. Što je delom razumljivo, jer smo ekipa u razvoju, procesu stvaranja. LJut sam bio posle Javora. Posle Napretka ne. Više mi je žao igrača. Pored svih problema su bili u situaciji da dobiju meč. Nema ljutnje, ni posle Haga ni posle Napretka, momci su dali sve što su mogli, ali je niz odluka doveo do poraza- rekao je Milošević i zatim nastavio o svom statusu u klubu:

- Trudiću se da i ja malo smirim svoju glavu da ne dođe do pogrešnih zaključaka. Plan i dogovor sa klubom je da radio dugoročno. Kao što znate, potpisao sam ugvovor na dve godine i moj plan i cilj je da toliko vremena ostanem ovde. Trudiću se da u što kraćem vremenu oformim tim koji će buiti u stanju da se bori za titulu i da bude u stanju da ode dalje u Evropi. Mislim da, posle ovih 5, 6 meseci, smo na dobrom putu. Bilo je grešaka koje moramo da ispravimo, ali je plan da se rad idugoročno- rekao je Milošević.

Vulin poslao moćnu poruku evropskoj uniji! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA