Najnovije

VETERANI ODUŠEVILI U KRCATOJ ŠTARK ARENI: "Deep Purple" održao koncert pokazavši da je rokenrol besmrtan! (VIDEO)

Bend "Deep Purple" pokazao je u krcatoj Štark areni da je pravi rokenrol besmrtan i da nakon gotovo pola veka karijere nastupaju s istim entuzijazmom.

"Deep Purple" u Beogradu (Foto: Jutjub)

Publiku, u kojoj su bili i oni koji legende rokenrola prate od početaka, ali i mnogo mlađi, dobro je zagrejala predgrupa “Monster truck” a tačno u 21 čas "Deep Purple" predvođen Janom Gilanom, stupio je na scenu i od prvih rifova "Highway star", preko "Pictures of home", opravdao čekanje.

"Perfect strangers", "Highway Star", "Sometimes I feel like screaming", i drugi hitovi iz duge karijere benda, ponovo su odjeknuli novobeogradskom halom, kao i 2014. kad su poslednji put nastupali na ovom istom mestu.

"Hvala vam, ovo je duga turneja, lepo je videti vas i vratiti se ponovo ovde", poručio je Gilan.

Pre dve godine, rok ikone su započele turneju "Long Goodbay Tour", za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri, ali zbog ogromnog interesovanja miliona obožavalaca širom sveta, "Deep Purple” je u okviru turneje ponovo posetio neke zemlje, a na radost velikog broja fanova, Srbija je bila jedna od njih.

LJubitelji tvrdog zvuka imali su priliku da verovatno poslednji put uživo čuju rok velikane kako izvode svoje najveće hitove poput - "Bloodsucker", "Strange Kinde of Woman", "Space Truckin”…

Kako je i očekivano, godine su ostavile traga na prepoznatljivom Gilanovom glasu, ali njihova energija i vidno uživanje dok su na bini nije jevnjavalo ni na trenutak.

Uz klasik "Smoke on the Water", što je bila i poslednja pesma u zvaničnom delu, publika je pevala u glas.

Veterani rokenrola, na oduševljenje fanova, na bis su izašli s pesmom "Hush", dok su se od beogradske publike konačno oprostili uz čuvenu "Black Night".

Pogledajte OVDE  prvi trejler novog filma o DŽejmsu Bondu.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA