Najnovije

"DELIJE" U TRANSU, TERZIĆ JE NA POTEZU! Ovaj igrač jedva čeka da se vrati u Zvezdu!

Nenad Krstičić je priznao, rado bi se vratio u Crvenu zvezdu, a sada je sve na čelnicima srpskog šampiona.

Delije (Foto: Jutjub)

Vezista AEK- a pričao je šta Zvezda miže da očekuje protiv Olimpijakosa u sredu u meču 6. kola Lige šampiona. Naravno, navijači kluba sa Marakane najviše interesuje da li ima šanse da se Krstičić vrati u Zvezdu.

- Zvezda je moj klub. Ali da li ću se vratiti ne zavisi samo od mene. Voleo bih. Ali ne mogu da vam ja kažem da li će se to desiti - kazao je Krstičić za Mocartsport.

LJubimac navijača Zvezde otkrio je da će svi u AEK-u navijati za prvaka Srbije u duelu sa klubom iz Pireja, a onda je otkrio i slabe tačke atinskog kluba.

- Kao navijač ne mogu ništa drugo da kažem, nego da vidim o očekujem prolaz Zvezde. U Beogradu se videlo da ovaj Zvezdin tim ima kvalitet da se ravnopravno nosi sa Olimpijakosom. Čak i da ga nadigra. Nama igraju dva rezultata i normalno je što sam optimista. Zvezdu izuzetno cene u Grčkoj. Znaju mnogo toga o timu, znaju i kakve je uspehe napravio klub u poslednje tri sezone. Biću iskren: svi iz AEK-a očekujemo Zvezdin prolaz. I ne samo da svi očekuju nego onako priželjkuju dobar rezultat za goste. Ovde je rivalstvo atniskih klubova baš veliko.

Jeste Olimijakos favorit, ali videlo se  u Beogradu, zatim u Londonu, na kraju i u derbiju protiv PAOK-a da Olimpijakos lako prima golove iz prekida.

- Baš tako. To je možda i najveća Zvezdina šansa. Barem su u dosadašnjem delu sezon slabo branili protivničke prekide. Međutim, ima tu još detalja koje će Vladan Milojević, siguran sam, pokušati da iskoristi. Može da im se napravi problem sa brzom tranzicijom. Tu se slabo snalaze, jer igraju mnogo visoko i napadaju rivala sa mnogo igrača. Biće mnogo praznog prostora na njihovoj polovini.

Olimpijakos je bez  Valbuene drugi tim.

 - On je bio i jeste jedan od ključnih igrača. Vrlo će im nedostajati, to je sigurno. Ali sa druge strane oni imaju kvalitetan roster. Mnogo igrača sposobnih da nadomeste Valbuenino odsustvo.

Krstičić kaže da Olimpijakos igra dobro, ali čudno.

- Neke utakmice za koje se očekivalo da će lako da dobiju igrali su ispod realnog kvaliteta. I gubili bodove. Sa druge strane u Evropi su demonstrirali veliki kvalitet. Odlični su bili u kvalifikacijama i još u nekim mečevima. Međutim, jasno je da mnogo osciliraju. I tu vidim veliku Zvedinu šansu.

Poznata sudbina Vladana Milojevića u Zvezdi! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA