Najnovije

“MNOGI KADROVI “ŽUTOG REŽIMA“ SU SE UVUKLI U VLAST!“ Srpska Desnica je održala tribinu u punoj sali Kulturnog centra Čukarica (FOTO)

Srpska Desnica održala je tribinu u punoj sali Kulturnog centra Čukarica, na kojoj se operativno razgovaralo sa članovima o lokalnoj politici, kao i o aktivnostima koje slede nakon Trećeg sabora. Skupu je prisustvovao i lider Srpske Desnice Miša Vacić koji je pozdravljajući zahvalio svima na velikom doprinosu Srpskoj Desnici i zajedničkim pobedama.

Srpska Desnica održala je tribinu u sali Kulturnog centra Čukarica (Foto: Srpska Desnica)

Predsednik Opštinskog odbora Čukarica Marko Martinović rekao je da su lokalni problemi građana Čukarice, ali i drugih beogradskih opština. prioritet narednih aktivnosti Srpske Desnice. „Trudimo se da što veći broj ljudi upoznamo sa našim političkim, ekonomskim i socijalnim programom, aktivno izlažući svoja rešenja za sve vrste izazova koji su pred nama. Poštovanje zakonitosti, poboljšanje komunalne i saobraćajne infrastrukture na jesu ono što će Srpska Desnica raditi kada postane deo institucija vlasti.“

Srpska Desnica u sali Kulturnog centra Čukarica (Foto: Srpska Desnica)

„Nastupamo politički odgovorno, uvek svoje tvrdnje potkrepljujemo argumentima i time se izdvajamo od ostalih minornih stranaka koje se predstavljaju kao nacionalne i patriotske!“ Perišić je poručio da se Srpska Desnica izdvaja kao jedini pravi rodoljubivi pokret i pozvao sve ljude da deluju kroz Srpsku Desnicu kako bi dali svoj doprinos u stvaranju bolje Čukarice, Beograda i Srbije.“, rekao je Mladen Perišić, član odbora na Čukarici.

Nikola Broćeta, poverenik za Mesne odbore Srpske Desnice na Banovom brdu, istakao je da je doneo odluku da se aktivno uključi u rad Srpske Desnice motivisan idejom o srpskoj slozi i jačanju srpske porodice, omladine i obnovi stare slave naših predaka.
„Smatram da je Srpska Desnica nova snaga koja će ulaskom u vlast uspešno štititi interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i na svakom mestu gde su naš narod ili država ugroženi.“

Srpska Desnica u sali Kulturnog centra Čukarica (Foto: Srpska Desnica)

Broćeta osvrnuo se na i nepravdu pojedinih opštinskih struktura. „Mnogi kadrovi iz tzv. žutog režima su se uvukli u aktuelnu vlast i štetočinski se odnose prema javnim dobrima. Banovo Brdo, kao centralna zona Čukarice se neodgovorno zapostavlja, nelegalno se uzurpiraju zelene oaze za našu decu kako bi se zidali objekti radi sticanja profita, budžet se troši nenamenski u ime navodnih investicija u prigradska naselja.“ Broćeta je pozvao beograđane na bratsku, srpsku solidarnost iako će možda postojati određena razmimoilaženja u međusobnim političkim stavovima.

Srpska Desnica u sali Kulturnog centra Čukarica (Foto: Srpska Desnica)

„Srpska Desnica je za sabornost i dogovor, za jačanje pobedničkog srpskog mentaliteta, mi ne smemo dozvoliti da naše interese zastupa niko drugi osim nas. Kada Srpska Desnica bude odlučivala o važnim nacionalnim pitanjima, uvek će se rukovoditi patriotizmom predaka, jer znamo da oni nikada nisu odabrali pogrešnu stranu“. On je istakao važnost uspostavljanja zdrave domaće privrede kroz razvoj privatnog preduzetništva. „Srpska Desnica se zalaže da ostanemo nezavisna zemlja, otvoreni prema prijateljima za svaki vid saradnje, ali ćemo se boriti da postanemo najveća ekonomska i vojna sila u okruženju radi sigurne budućnosti naših potomaka“.

Kako je srpska policija stvorila albansku mafiju, pročitajte OVDE.

Izvor: nacionalist.rs

Bonus video

OVOM ČOVEKU JE DOSTA DA GA DRŽAVA PLJAČKA: Neregistrovanim autom udara na sistem

 

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube