Najnovije

DŽON BOLTON OTKRIVA: Hoće li SAD vojno napasti Venecuelu?! (VIDEO)

SAD nemaju planove za vojnu intervenciju u Venecueli, ali sve opcije u vezi sa situacijom u toj zemlji ostaju na stolu, izjavio je američki savetnik za nacionalnu bezbednost DŽon Bolton.

DŽon Bolton (Foto: Jutjub)

"Predsednik je rekao da su sve opcije na stolu", rekao je Bolton tokom intervjua kada je upitan da li je vojna intervencija u Venecueli neizbežna.

- Naš cilj je mirni prenos vlasti. I zato smo nametnuli ekonomske sankcije, povećavajući politički pritisak širom sveta.

Bolton je istakao da postoji ogromna podrška među zemljama Latinske Amerike za prenošenje vlasti sa predsednika Venecuele Nikolasa Madura na Huana Guaida, samoproglašenog privremenog predsednika zemlje.

- Ovo nije učinjeno naporima SAD. To je učinjeno u Venecueli, u potpunosti podržano širom sveta, od vlada u Latinskoj Americi koje podržavaju Huana Guaida, privremenog predsednika - rekao je Bolton.

Bolton tvrdi da on i američki predsednik Donald Tramp nekoliko puta dnevno razgovaraju o situaciji u Venecueli, a još uvek postoji čitav niz ekonomskih i političkih koraka koje treba preduzeti.

Počinje raketna apokalipsa. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Venecuela je nova meta agresivne američke politike

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA