Najnovije

MREŽNI RAT PROTIV SRBA: Od sada dostupno i u elektronskom formatu - evo uputstva

Knjiga "Mrežni rat protiv Srba" autora Slobodana Stojičevića o specijalnim neoružanim metodama američke agresije na Srbiju sada je dostupna i u elektronskom foromatu putem sajta Novinarnica.

Ilustracija (Foto: Pravda)

Knjiga je već izazvala veliko interesovanje u Srbiji, a sada je u elektronskom formatu mogu kupiti i Srbi u dijaspori putem linka OVDE.

Glavni cilj mrežnog rata – je osvajanje i porobljavanje određenog društva ali ne vojnim već civilnim (građanskim) sredstvima – društvenim mrežama uspostavljenim između društvenih subjekata, bez korišćenja običnog, klasičnog oružja, a po mogućnosti i bez bilo kakve direktne vojne agresije. Mrežni rat su vojni principi i tehnike mrežno-centričnog rata primenjeni na civilni način, civilnim sredstvima na civilne objekte ali i dalje sa vojnim ciljevima. Danas je već praktično potpuno svejedno koja „politička opcija“ ili „politička partija“ će dobiti izbore i preuzeti vlast u Srbiji. Vlast (vladaoci) u Srbiji više nema realnu vlast – bez obzira ko da je na vlasti. Realne poluge moći su u rukama stranaca i mrežnih operatera. A srpskim političarima se samo privremeno delegira obavljanje određenih poslova. 

U knjizi su detaljno opisani metode i ciljevi mrežnog rata Amerike protiv Srba.

Čitaoci iz Srbije koji žele da kupe štampano izdanje knjige mogu je poručiti na linku OVDE. Knjiga je dostupna i u knjižarama Delfi.

Ostale knjige iz Pravdine internet prodavnice možete videti OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA