Najnovije

"Vaše teorije zavera o zlim Rusima neće proći"

Teretni voz iskliznuo je iz šina u blizini Niša. Prema saopštenju nadležne istražne komisije, povređenih i poginulih lica nema, kao ni opasnosti po stanovništvo i prirodu. Događaj je iskoristio proamerički lobista dr Darko Trifunović. Na veoma neprofesionalan, perfidan način Trifunović na svom Fejsbuk nalogu unosi dezinformacije u srpsku javnost svojim teorijama zavere aludirajući da je ruski centar za krizne situacije zapravo špijunski centar.

Ivana Borić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Ivana Borić, šef kabineta predsednika Srpske desnice

Trifunoviću, da li ste kao stručnjak obavešteni o železničkim incidentima u Barseloni, Sijetlu, NJujorku ili Madridu kada su izgubljeni životi brojnih putnika? Izgleda da je Vama ipak ideološki trn u oku! Kako Vi zaverenički sugerišete – sigurno je reč o špijunskom centru. Zaboravljate desetine podviga niških specijalista tokom poplava, požara i tokom teških meteoroloških uslova i u širem regionu. Vrhunska obučenost i najmodernija oprema iz centra spasila je na hiljade ugroženih ljudi. Vaš direktni zadatak je diskreditacija Rusije na našem podneblju. Vašim mentorima teško pada jačanje veza Beograda i Moskve, pa čak i na najbezazlenijim osnovama humanitarnog karaktera.

Vama je, profesore, američko vojno prisustvo na Balkanu đačka ekskurzija, dok je niški centar za vanredne situacije ruski balkanski Lengli. Spinovanje javnosti saopštenjima sa gramatičkim nepravilnostima dosta govori o Vašoj stručnosti. Popravite telefon, jer ako nije reč o humanitarnom centru nego o špijunsko-diverzantskoj jazbini rusopatofila, obavestite prvu stanicu policije. Evo i malo skromne pomoći: BIA – ulica kraljice Ane bb, Beograd i FSB – Lubjanski trg, Moskva.

Pitajte prave „špijune“, oni će Vas možda izvestiti o proklizavanju kroz um Ilije Čvorovića, ali i o stanju železničke infrastrukture u okolini Niša. Da se ne mučite poput Murara Bonda!

O mrežnom ratu protiv Srba saznajte OVDE. Kako se najpoznatiji srpski ratni reporter šokirao region tvrdnjama ko stoji iza rata pogledajte OVDE.

Izvor: Nacionalist.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Doček Putina u Beogradu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA