Najnovije

Vučić se prepao protesta: Predsednik otkazao posetu Orašcu?!

Prema tvrdnjama pokreta SNP Naši, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je otkazao posetu Orašcu gde treba da se održi centralna ceremonija proslave Dana državnosti Srbije - povodom dva ključna istorijska datuma - Zbora u Orašcu i podizanja Prvog srpskog ustanka i donošenja Sretenjskog ustava. U SNP Naši kažu, da su na protest u Orašac pozvali Marka Vidojevića i Sergeja Trifunovića.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Aleksandar Vučić je još jednom pokazao da se radi o najobičnijoj kukavici koja se plaši da dođe bilo gde, gde ga ne čekaju plaćenici i botovi – ističu u SNP Naši i dodaju:

U pokretu kažu da je pre samo par dana iz Kabineta predsednika Srbije u Aranđelovac došla najava da Aleksandar Vučić dolazi na proslavu Dana državnosti u Orašac, ali da je posle poziva SNP “Naši” građanima da dođu na proslavu i kažu predsedniku Srbije da su protiv izdaje Kosova, on je naglo promenio odluku i odustao od posete.

- Ovo je i pravo lice Aleksandra Vučića koji po svaku cenu želi da izda Kosovo i to u javnosti predstavlja kao veliku pobedu politike koju vodi, međutim kada treba da čuje i mišljenje građana Srbije, on beži kao pacov i krije se – napominje se u saopštenju SNP “Naši”.

Na sve to dodaju: “Vučić je samo jedna obična kukavica!”

Putin pisao Vučiću. Pogledajte OVDE šta mu je ruski predsednik poručio.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA