Najnovije

"Gde bi da mi s*ršiš?" Žene su ovo pitale svoje muškarce, a njihovi odgovori otkrivaju kakav je...

Ukoliko vam je vaš muškarac bezbroj puta tražio da nakon s*ksa svrši na neki deo vašeg tela, vaša je stvar da li ćete mu to i dozvoliti. Ono što je bitno u celoj situaciji je i da vi to zaista želite. Ipak, ako vi niste sigurni u to, odložite do momenta kada vam to bude bila želja.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Ipak, iskoristite ovo kao jednu vrstu testa za njega. Pitajte ga gde bi vam svršio i u zavisnosti od toga, možete mnogo saznati o njemu.

Lice

Ukoliko se odluči za ovaj deo tela i li možda još i gore kaže da bi želeo da to uradi u vašim ustima, bežite što dalje od njega. Ovakvi tipovi ovo rade iz zabave i verovatno će sve ispirčati svojim drugovima, da se pohvali još jednim trofejom.

Leđa, stomak...

Ova mesta su najprihvatljivija jer muškarci njih biraju kada žele da obeleže ženu kao svoju, to je ono životinjsko što je preostalo. Ipak, to znači da on nesvesno želi i da vas veže za sebe, a vi ne biste trebali da imate problem sa tim ukoliko je to i vaša želja.

Grudi

Ukoliko kaže grudi ili između nogu, verovatno gleda previše filmova za odrasle. Takav muškaraca će uvek živeti u svetu savršenih s*ksi p*rno diva, a vi ćete biti njihova kopija.  Porediće vas i neće biti zadovoljan nikada.

Čarapa ili šaka

Možda vas iznenadi i nekim komičnim predlogom, a ukoliko to budu dva gore navedena, znajte da je vaš muškarac to prečesto radio sam, verovatno još uvek živi sa roditeljima i gleda puno filmova za odrasle.

Kojim danima su žene najraspoloženije za seks pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta žene misle o muškarcima?

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA