Najnovije

ČASTAN IZLAZ ZA MILA I NJEGOVE MANJINSKE SATELITE: Ima li ga uopšte? (VIDEO)

Jednom sam pitao jednu uglednu nižerangiranu osobu iz DPS-a zašto trpi i podnosi sva njihova s.anja i ne napusti tu partiju kad svi znamo kako to funkcioniše. Odgovorila mi je da bi joj zapalili auto i da to uopšte nije prazna pretnja. Boji se. Navodno su joj već lomili brisače na prve oscilacije u poslušnosti.

Ima li časnog izlaza? (Foto: Sajt predsednika CG)

Piše: Timur Tmurni

Nije da ne znamo da je režim lopovski i hohštaplerski. Znamo to decenijama. Nije da ne znamo da je don Milo Korleone Đukanović prevrtljiv, lažljiv, bestidan i pokvaren. Nije da ne znamo da je Talik Katnić odvratni depeesovski poltron. Vidjeli smo to mnogo puta prije večeras. Sad su samo sabijeni uza zid pa se gmazovi znoje, žeđaju, lupetaju, petljaju, prljaju gaće… (kao legendarni Miša Vacić). I dalje ponižavaju inteligenciju građana što im se neće dobrim vratiti.

Jednom sam pitao jednu uglednu nižerangiranu osobu iz DPS-a zašto trpi i podnosi sva njihova s.anja i ne napusti tu partiju kad svi znamo kako to funkcioniše. Odgovorila mi je da bi joj zapalili auto i da to uopšte nije prazna prijetnja. Boji se. Navodno su joj već lomili brisače na prve oscilacije u poslušnosti.

Sada mogu da pitam javno sve pristaše DPS, SD i satelita, gadi li Vam se da vidite kako se pljačka domovina i uništava budućnost Vaše djece u Vaše ime? Kako pasu i planduju dok Vi skupljate mrvice ili čekate kakvu uslugu da Vam završi neki tupavi mamlaz iz DPS koji sve što zna je da viče „Da je vječna!“? Dođe li Vam da izbucate članske kad vidite da su Vam šefovi partija uhvaćeni u krađi i laži in flagranti?

Kad ostanete bez „svog rastočkog božanstva“ da vam čuva nagojena prkna bucaćete i bacaćete članske karte kao da je antraks u njima. Onda ćete pokušati dokazivati da ste bili opozicija i trkaćete se ko će prije pljunuti rashodovanog Britvu i špijavati druge. Kakav je – da je, što reče Kobac, Britva drži mnogo go.ana pod svojom kapom.

Ova bagra koja će ga sjutra pljuvati i izdavati, a sad mu se slišava i kad pr’ne, ima šansu danas – sa jasnim i očitim dokazima da skupi mudaš.a, pronađe svoje ljudsko dostojanstvo, istupi iz članstva i sa funkcija koalicije DPS/SD/LPCG i manjinskih satelita i JAVNO se ogradi od kriminala koji spomenuti sprovode vršeći vlast. Ali neće!!!

Bolje da vide ko će da pobijedi, pa će već odlučiti šta će. Samo što onda časnog ilaza nema. The gate is closed. Time ćete zanavijek izgubiti šansu da bilo što kažete politički sa težinom dok ste živi. Kako Vas je volja. Ja se spremam za proteste, na sve načine hrabrim slobodne ljude da Vas pometu (ko je kako zaslužio) u crnogorske karaklake i u kondute istorije…

Razmislite prije nego iskoči kakav snimak gdje Milo Dahija lično uzima harač. Ili prije nego još jedan kontigent režimlija ne završi pušten niz vodu sa optužnicama umjesto prsluka za spasavanje. Pa vidite šta ćete…

O pukotinama na neotvorenoj deonici Koridora 10 pročitajte OVDE.

Izvor: Fejsbuk stranica autora

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA