Najnovije

NEZAKONITI POSTUPCI ANE BRNABIĆ! Hitno zaštititi novorođenče!

Pokret Obraz poziva nadležne državne organe da stanu u zaštitu pravnog poretka Republike Srbije i prava deteta zbog protivpravnog postupanja Ane Brnabić i Milice Đurđić prema novorođenčetu I., nad kojim Brnabićeva i Đurđićeva vrše neprirodnu i nezakonitu simulaciju „roditeljstva“ i „porodice“.

Ana Brnabić (Foto: Jutjub)

'’Pozivamo nadležne službe da dete hitno izmeste iz nezakonitog i nezdravog okruženja u kome se trenutno nalazi, a da protiv Brnabićeve i Đurđićeve bez odlaganja preduzmu odgovarajuće pravne mere'’, navodi se u saopštenju Otadžbinskog pokreta Obraz.
 
Ustav i zakon Srbije ne poznaju i ne priznaju nikakve „dve mame“ ili „dve tate“, niti pak „ženskog tatu“ ili „mušku mamu“. Ustav i zakon naše države, isto kao i Zakon Božiji i ljudska priroda, kao roditelje poznaju i priznaju samo oca i majku, uz mogućnost da dete (u slučaju kakve nužde) zadobije zakonite staratelje koji, opet, moraju biti u prirodnom i Bogom blagoslovenom poretku muškarca i žene, naglašavaju u Obrazu.
 
'’Upravo zato, izjava Aleksandra Vučića da Ani Brnabić „čestita rođenje sina“ je zaprepašćujuća i opasna, protivprirodna i bogohulna, a uz sve to i protivzakonita — kao što je protivzakonit način na koji su Brnabićeva i njena sodomska naložnica prisvojile pravo da se poigravaju životom jednog nevinog i duboko unesrećenog malog ljudskog bića'’, kažu u pokretu.
 
'’Postupci Vučića i Brnabićeve zaslužuju najoštriju osudu svakog zdravomislećeg i časnog građanina Srbije. To što oni, kao nosioci izvršne vlasti, otvoreno krše Ustav i zakone i ruše temelje našeg društva, nije samo prkošenje Bogu, skrnavljenje porodice, razaranje nacije. To je bezočno ruganje milionima Srba koji su se kroz vekove rađali, odrastali i stvarali svoje porodice u našoj Otadžbini.
 
Stoga pozivamo sve rodoljubive Srbe, a posebno stručnu javnost, političke i intelektualne delatnike, da bez oklevanja stanu u odbranu prava maloletnog deteta I. — kao i svakog drugog deteta u Srbiji — na zdravo porodično okruženje i da dignu glas protiv bezakonja koje preti da potpuno izvitoperi i zatre naše društvo'’, dodaje se u saopštenju za javnost.
 
'’U suprotnom, ovo smišljeno izrugivanje svim srpskim očevima, majkama i deci biće samo najava užasa koji se sprema našim potomcima u Vučićevoj režiji „Budućnosti Srbije“: u raskomadanoj i porobljenoj zemlji bez Kosova i Metohije i vekovnih Srpskih Zavičaja, sa unakaženim Beogradom kao „gradom greha“, gde je našoj deci namenjena uloga belog roblja za zadovoljenje bolesnih poriva i sramnih strasti NATO okupatora'’, zaključuju u pokretu Obraz.

Kako nam Ana Brnabić ekspresno uvodi istopolne brakove, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ana '’4 pištolja'’ Brnabić

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA