Najnovije

RADIKALI KREĆU U PREDIZBORNU KAMPANJU: Spremaju se izbori na svim nivoima

U prisustvu 170 delegata iz čitavog grada, u Velikoj sali Skupštine Grada Novog Sada, Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad održao je redovno zasedanje godišnje Skupštine za 2018. godinu.

Novosadski radikali (Foto: SRS)

Predsednik Gradskog odbora SRS Đurađ Jakšić, podneo je Skupštini izveštaj o radu u prošloj godini i izneo osnovne programske ciljeve i zadatke u 2019. godini.

'’Namera Gradskog odbora je da se Srpska radikalna stranka dodatno osnaži u Novom Sadu, a posebna pažnja, energija i potencijali stranke, rukovodstva i naših aktivista biće usmereni na kampanju za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore'’, rečeno je na godišnjoj Skupštini novosadskih radikala.


Foto: SRS

'’Neposredno nakon Skupštine, već u ponedeljak, 25. februara, Gradski odbor kreće u izbornu kampanju. Tokom čitave godine organizovaćemo raznovrsne akcije, javne tribine, pokretati inicijative i prikupljati peticije u cilju probijanja medijske blokade i promocije Srpske radikalne stranke. Vreme i događaji su pokazali da je Srpska radikalna stranka jedina prava opozicija i alternativa naprednjačkom režimu na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou. Naša odbornička grupa ostaje najozbiljnija i najžešća opozicija gradskoj vlasti. Naš prioritetni cilj je da osnažimo Srpsku radikalnu stranku na teritoriji grada Novog Sada.  Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji” – istakao je Jakšić.

Kako nam predsednica vlade ekspresno uvodi istopolne brakove, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jakšić o naprednjacima

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA