Najnovije

SKANDALOZNO! OVE INFORMACIJE UZDRMALE HRVATSKU JAVNOST! Kolinda primala mito od bivšeg predsednika Dinama?! Postoji i snimak!

Nedavno je u javnost procurila vest da je bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić dao pozamašnu sumu novca hrvatskoj predsednici u zamenu za, za sada nepoznatu, uslugu.

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Jutjub)

Hrvatski nedeljnik Nacional objavio je razgovor sa neimenovanim sagovornikom koji tvrdi da postoji snimak na kojem bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić priča o tome koliko je para dao za potrebe kampanje na predsedničkim izborima na kojima je pobedila aktuelna šefica hrvatske države Kolinda Grabar Kitarović.

Reč je o, kako se navodi, snimku sa sastanka kojem je prisustvovalo nekoliko osoba, među njima i dvojica tadašnjih bliskih saradnika predsednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zdravko Mamić.

Izvor tvrdi da o tom sastanku ima i neposredna saznanja, te da je, kako se navodi, uveren da bi taj snimak mogao da preokrene tok predsedničkih izbora.

Osim Mamića sastanku su, kaže izvor, prisustvovala još dvojica savetnika predsednice i jedan Mamićev saradnik iz Dinama.

Isti izvor tvrdi i da je Mamić Kitarovićevu pred svedocima prozvao da nije ispunila obećanje koje mu je dala, a nakon toga je rekao i koliko joj je novca dao, uz napomenu da je reč o izuzetno velikoj svoti novca.

- Reč je o sastanku koji se dogodio nakon što je Kolinda Grabar-Kitarović već postala predsednica, a na kojem ju je Mamić pred svedocima prozvao jer nije izvršila nešto što mu je obećala. Kako bi prisutne dodatno podsetio da prema njemu ima obveze, Mamić je rekao koliko joj je novca dao, a reč je o izuzetno velikoj svoti - rekao je izvor.

Dodao je i da niko od prisutnih tada nije komentarisao Mamićeve izjave niti im se usprotivio tvrdnjama da takvo nešto nije istina.

Izvor navodi i da postoji plan da se taj snimak pusti u javnost da se utiče na predizbornu kampanju uoči predsedničkih izbora, a da su probni baloni koji se plasiraju da takav snimak postoji zasad u funkciji proizvodnje pritiska na predsednicu da možda i odustane od kandidature, što bi otvorilo prostor za nove kandidate desnice.

Predsednicin savetnik tvrdi da nije bio na takvom sastanku, ali je priznao da se Kitarovićeva lično sastajala sa Mamićem u pretkampanji.

Pročitajte OVDE zašto Crna Gora bukti od sramote.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta su najveći propusti i uspesi predsednice Kolinde Grabar-Kitarević? 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA