Najnovije

KNEŽEVIĆ: Imam snimak Mila sa torbom para

Duško Knežević, vlasnik „Atlas grupe“ večeras je ponovio da ima snimak kako Milu Đukanoviću daje pare i to u torbi i da ima poduži tonski zapis i tome šta su tada razgovarali. Knežević je pojasnio da se o objavljivanju tog snimka konsultuje sa svojim timom i pošto se radi o njegovim i interesima njegove kompanije u skladu sa time će odlučiti kada će to objaviti.

Milo Đukanović (Foto: Sajt predsednika CG)

- Idem do kraja i ovo je istorijski momenat za smenu Đukanovića, a ukoliko se meni nešto desi moja familija će objaviti što imam i ja neću odustati. Važno je da narod što više izađe na ulice i neću odustati dok se ne formira tehnička vlada i raspišu novi izbori i biću uz narod. Moram da vodim računa o mojim interesima, kao i o protestu, a objavljivanje materijala je radi svrgavanja Đukanovića. DPS će pući po šavovima i tamo je alarmantno stanje i Đukanović ne veruje ni telohraniteljima, rekao je Knežević za hercegnovsku „Nova TV“, dodajući da je sve izbore Milo Đukanović dobio zahvaljujući kupovini glasova. On smatra da će pre Đukanović u Spuž, nego što će on doći u Crnu Goru, a da predsednik Crne Gore ima „preko milijardu“.

- Nisam svetac, ali sam shvatio da sam u pogrešnoj vezi i to ne možete da kontrolišete i mislio sam da to može da se popravi. Kada su oni upali u banke, krenuo sam u obračun sa njima i spreman sam da odgovaram, ali pod međunarodnom arbitražom, a ne pod Katnićem i Stankovićem. Pozadina svih sukoba sa Đukanovićem su pare i imovina i uticaj na investitore. Pozivam Miomira Mugošu da ispriča istinu i kaže sve o kući na Gorici i finansiranju grada. Mislio sam da je sukob sa Svetozarom Marovićem politički, ali pravi razlog je otimanje imovine od Mirka Latinovića, pojasnio je Knežević.

On je pojasnio da se nije dovoljno bavio Meljinama i da je to prepustio Milu Đukanoviću i njegovim ljudima.

– Nisam se mnogo bavio Meljinama, jer sam mislio da će novi menadžment valjano upravljati u toj ustanovi, ali smo imali stalne gubitke oko 200.000 evra mesečno. Uvođenje stečaja je jedan kriminalni akt i tamo je uvođen stečaj zbog 17.000 evra, a tamo je vredna milionska imovina. Đukanović bolje zna o mojoj imovini i glavni sukob je između nas oko imovine. Uglavnom Crna Gora ide u duboku diktaturu, a on neće na miran način rešiti proteste građana, dodao je Knežević.

On smatra da je Duško Marković rezervisan oko aktulenih afera i da je odlučio da se u to ne meša.

- On može biti vezivno tkivo za tehničku vladu iako ga međunarodne organizacije optužuju za vezu sa nekim sumnjivim ljudima. Mislim da oni odmah treba da prihvate formiranje tehničke vlade, jer u suprotnom može im suditi narod, pojašnjava Knežević.

Vlasnik „Atlas grupe“ ocenio je da je državni udar jedna smjeurija i obična sprdnja i bruka.

– Moje vozače koji su menjali pare za DPS optužuju da su to radili za DF, a i mene tamo svrstavaju i to je dokaz ozbiljnosti optužbe za državni udar i organizatori toga će završiti u zatvoru, jasan je Knežević.

On je objasnio da je poruka iz Londona i bivšeg britanskog ambasadora da je Milo odslužio svoje, a demantovao je i da se sa njime letos video sa njim u Budvi.

- U Londonu sam zaštićen i normalno živim i drago mi je što me brani Stivi Kejn, koji je branio Slobodana Miloševića. On je bio pošten čovek i nije bio kleptoman kao Đukanović, ali nije shvatio snagu zapada“, pojasnio je on i primetio da je oko  Svetog Stefana umešan je Šinavatra i Pjui i ponovio da nije bilo krupnije investicije koje nije kontrolisao Đukanović.

Knežević je demantovao i da je saradnik bilo koje strane obaveštajne službe, a da je slučaj Limenke dogovor između Ivana Brajovića i Aca Đukanovića i da to predtavlji čist kriminal. On je potvrdio da je Ivanu Brajoviću, predsedniku republičke skupštine, davao pare.

On je predložio građanima da ne plaćaju račune za struju dok se ne razjasni afera sa „A2A“.

– Građani treba da donesu svoje račune za struju i zapale ih ispred zgrade parlamenta i na takav način treba da iskažu bunt protiv ovakve vlasti i privatizacije Elektroprivrede„, smatra Knežević.

Da li srpska vlast voli Rusiju samo zbog novca, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milo: Nekretnina nemam

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA