Najnovije

PREDSEDNIK SRPSKE DESNICE: Zaštita tradicionalnih vrednosti vodi ka povećanju nataliteta srpskog naroda (VIDEO)

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić gostovao je u emisiji „Sukob mišljenja“ na TV Hepi na temu istopolnih brakova u Srbiji. Sagovornik u emisiji bio mu je višegodišnji LGBT aktivista Predrag Azdejković.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Vacić je izjavio da Ustav Srbije prepoznaje brak isključivo kao zajednicu muškarca i žene, te da se lično protivi legalizaciji istopolnih brakova. Propaganda o navodnoj ugroženosti LGBT osoba u Srbiji vodi se iz stranih centara moći koji medijskom manipulacijom stvarne situacije pokušavaju da destabilizuju našu zemlju.

Azdejković je izjavio da se ne oseća ugroženim od strane desničarskih organizacija, a Vacić je izneo mogućnost da i LGBT populacija može biti nacionalno odgovorna i svojim uticajem pomoći na promeni iskrivljenog imidža srpskog naroda u inostranoj javnosti.

Vacić je u emisiji pozvao državne organe da ispune obećanje predsednika države i isplate značajnu novčanu nadoknadu ženama koje su rodile treće dete u Srbiji. On je objasnio da politika promocisanja tradicionalnih vrednosti može dovesti do povećanja nataliteta.

Kuda će ići auto put Beograd-Banjaluka saznajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA