Najnovije

"POŠTENOG ČOVEKA NE SVRBI VRAT KAD IH VIDI: Evo čiji su tvitovi o "vešalima" privukli najviše pažnje i ko je u "ozbiljnoj panici" (FOTO)

Improvizovana vešala su glavna tema, još od subote, kada su usnimljena na građanskom protestu u Beogradu. Ko tu koga želi da obesi i kakva se simbolika i slično krije iza svega, raspredali su i mediji, ali i SNS funkcioneri, Vučić kao i opozicija.

Protest u Beogradu (Foto: Jutjub)

Tviter je jedno od omiljenih mesta gde neistomišljenici bez preterane cenzure mogu da iznesu svoj stav. Tako je Boško Obradović, napisao:” Lideri opozicije su svaki dan obešeni na naslovnim stranama Vučićevih režimskih medija pa ništa! Još se ne zna ko je stavio Olivera Ivanovića na medijska vešala u onom sramnom spotu na TV PINK posle koga je ubijen? Šta ćemo sa tim režimskim vešalima za sve koji misle drugačije? Vlast je ozbiljnoj panici. Protesti traju u 50 gradova Srbije. U toku je žestoka medijska kontraofanziva režima koji želi da nas podeli, uplaši, zbuni, skrene pažnju i proba da zaustavi proteste! Očekujem da nas bude još više na ulicama jer smo ih ozbiljno uzdrmali. Sad ili nikad!”

Sandra Rašković Ivić se nadovezala: “Digla se bura oko plastičnih vešala na protestu. Ok,to je neukus, ali ne krši se zakon. Ali REM ćuti na anti protestni spot koji je emitovan na TV s nacionalnom frekvencijom. I nikom ništa, a tu se krši zakon.”

A Bojan Pajtić se ponadao da će i njegov slučaj biti rešen…

Pročitajte OVDE šta je Vučić još rekao osim da se ne plaši vešala.

Izvor: Pravda

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srđan Nogo: "Ja sam nosio vešala, sam dolazim i donosim ih“!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA