Najnovije

SRPSKI POKRET DVERI: Režim pokušava besmislicama da sakrije od javnosti da se protesti održavaju u 50 gradova!

Na poslednjem protestu opozicije u Beogradu u redovima učesnika protesta navodno je uočen sporni predmet u obliku vešala, koja je nosio jedan od učesnika protesta. Oko tog događaja digla se velika prašina i stvorio prostor za politička prepucavanja i napad vlasti i režimskih medija na predstavnike opozicije, ovog puta predstavnike i simpatizere Srpskog pokreta Dveri.

Boško Obradović (Foto: Dveri)

- Vladajući režim je u panici zbog toga što su prošle nedelje protesti protiv Vučićeve vlasti održani u 50 gradova u Srbiji i što je u Beogradu na ulice izašlo preko 50.000 ljudi. Zato se mediji pod kontrolom vlasti maksimalno koriste besmislicama kako bi oblatili proteste. Jedna od njih su nekakva vešala koja niko nije video ni kada su doneta ni kada su odneta sa protesta - navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

U Srpskom pokretu Dveri napominju da SNS bez ikakvog pokrića upire prstom u pristalice ovog pokreta i da je očigledno da ne otkrivaju imena “nosilaca vešala”, ali da zato skandalozno i bez osnova optužuju: 
 
- Partijski mediji SNS ne otkrivaju imena “nosilaca vešala”, ali tvrde da su pristalice Dveri, što je skandalozno izveštavanje i optuživanje.

- Slučaj sa nošenjem vešala na protestu je još jedan spin iz režimske kuhinje. Na društvenim mrežama se vrlo brzo posle protesta pojavila slika mladića koji je nosio vešala i to slika u majici sa logom SNS. Shvativši da je njihova provokacija otkrivena, Nebojša Stefanović je brže bolje objavio da policija traga za dve osobe, a jutros režimski mediji objavljuju da su pronađeni i da se radi o pristalicama Dveri. Pri tom nisu objavljena njihova imena – navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

- Dakle mediji ne znaju njihova imena, ali sa sigurnošću tvrde da se radi o pristalicama Dveri. Kojim metodama istraživačkog novinarstva je to otkriveno? I da li policija prilikom svakog privođenja utvrđuje za koga osumnjičeni glasa? – pitaju se u pokretu Dveri.

U pokretu ukazuju na primere osuđenika i kriminalaca iz redova SNS, koji su osuđene ubice i silovatelji, a da se o njima gotovo uopšte ne govori u medijima, iako su učinili mnogo gore stvari od “nošenja vešala”.

- Većina osuđenih zatvorenika koji svoje biračko pravo ostvaruju u zatvorima glasa za SNS. Dakle te pristalice SNS su osuđene ubice i silovatelji. Da li to, po ovim medijima koji sada etiketiraju Dveri, znači da se SNS zalaže za ubistva i silovanja? – stoji u saopštenju.

Dveri su potom ukazale na problematična lica iz redova SNS koja su direktno povezana sa kriminalnim radnjama.

- Funkcioner SNS, Dejan Simeunović iz Pančeva osuđen je prošle godine za ubistvo. Predsednik opštine Grocka i funkcioner SNS uhapšen je nedavno kao nalogodavac paljenja kuće novinara Milana Jovanovića. Predsednik opštine Brus i funkcioner SNS optužen je za seksualno uznemiravanje nekoliko žena. Da li to, po ovim medijima koji sada etiketiraju Dveri, znači da se SNS zalaže za ubistva i silovanja? – otvoreno je pitanje pokreta Dveri.

Vučić i njegova sekta Vučićevih svedoka uništili su ustavni poredak Srbije. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Poslednji protest “1 od 5 miliona” u Beogradu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA