Najnovije

SEKSI PRSATA BRAZILKA, A JOŠ I POLITIČARKA! Osvojila Brazil, ne replikama, već bujnim poprsjem! (FOTO/VIDEO)

Brazilska političarka, Ana Paula da Silva, poznatija kao Paulina, napravila je veliku pometnju u tamošnjem parlamentu jer je tokom svog prvog radnog dana došla u veoma izazovnoj crvenoj haljini sa dubokim dekolteom.

Brazilska političarka Ana Paula da Silva - Paulina (Foto: Jutjub)

Paulina je prethodno služila dva mandata kao gradonačnelnik, pre nego što je izabrana u skupštinu brazilske države Santa Katarine u oktobru. Fotografije su odmah osvojile internet, a Paulina je već najavila da će tužiti one koji je zlostavljaju onlajn.

Komentatori su se pitali da li je to pravo mesto za nošenje takve odeće, dok su neki pozdravili Paulinin izbor kao “prikladan za to mesto” te istakli da je to karakter političara koji se računa. Drugi su zbijali šale da je “otišla u klub” i da liči na prostitutku.

- Mislila sam da će ljudi pričati o crvenom, ali su se oni samo fokusirali na dekolte - rekla je Paulina, dodajući da je način na koji se ona oblači njena stvar.

- Žene imaju grudi, a ja imam velike grudi. Uvek sam bila takva - istakla je.

Paulina je takođe poručila da neće biti “samo još jedna žena” na funkciji.

- Poruka je poslata. Žene su u politici i društvo mora da se privikne na to. Postoji mnogo važnijih pitanja za parlamentarnu diskusiju (od odeće) - zaključila je.

Paulina je komentatorima uzvratila u ponedeljak, navodeći da je njen tim načinio kopije uvredljivih komentara, koji će biti deo tužbe. Među najuvredljivijim komentarima bio je i jedan policijskog službenika, a odšteta koju Paulina bude primila biće donirana organizacijama za zaštitu zlostavljanih žena.

Pogledajte OVDE lezbo akciju u Zadruzi 2.

Izvor: Kurir, RT

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Seksi Paulina osvaja svet

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA