Najnovije

TRAMPOVA NOĆNA MORA SE OSTVARUJE: Muslimani uvode šerijat na ulice NJujorka (FOTO/VIDEO)

U poslednjih nekoliko godina islamisti su u zapadnim zemljama uspostavili svoje patrole na ulicama gradova kako bi nadgledali da li se poštuje šerijatsko pravo u mestima gde živi većinsko muslimansko stanovništvo.

Islam u SAD (Foto: Pixabay)

Na ulicama NJujorka su primećena patrolna vozila identična zvaničnim policijskim vozilima, ali se na njima nalazi natpis MCP – Muslim Comunity Patrol (Patrola islamske zajednice).

 

Ova pojava je primećena u Bruklinu, a američki mediji navode da trenutno ulicama NJujorka patrolira oko 30 pripadnika šerijatske policije.

Mediji dodaju da islamska patrola ima plan da proširi svoju delatnost po celoj teritoriji grada i da je prijem novih pripadnika u toku.

Podsećamo da je američki predsednik Donald Tramp, kojeg mnogi krugovi u SAD definišu kao islamofoba, ukazom zabranio izdavanje viza građanima mnogih islamskih zemalja, smatrajući ih za pretnju po američku nacionalnu bezbednost. I pored njegovih sankcija muslimanima širom sveta, njegova noćna mora se ostvarila u najvećem gradu Sjedinjenih Država, gde se nalazi centar njegovog biznisa.

Kako je Erdogan oslobodio Tursku od MMF-a, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA